Beyazmelekkk merveasd neden 1 Mayıs? Bende anneler gününe olur mu diye düşünüyorum. Ya aslında taslak hazır ise geriye sadece TBMM de onaylama kalmıyor mu sonra rg de yaymlanicak ama bizleri kalsar mi diye düşünüyorum ben Mart’ta doğum yaptım
merveasd Beyazmelekkk aaaa evet anneler günü daha mantıklı inş açıklanır :) bence kimseyi mağdur etmemek için 2025 dogumlu bebekleri kapsayacak şekilde olur
Ebrueo merveasd inşallah öyle olur:) az önce haziranda açıklanacak gibi söylendi haberlerde. tam da doğum zamanıma denk geliyor.
Ebrueo 2cocuk2kopek yo özelde de var 16 hafta ücretli izin hakkımız. Biz çocuk doğar doğmaz işe mi dönüyoruz sanıyorsunuz?
2cocuk2kopek Ebrueo o rapor oluyor canım ücretli izin değil . Rapordan sonra ücretsiz izne çıkıyorsun . Bende o zaman özeldeydim .
Ebrueo 2cocuk2kopek Ay Allah aşkına 4857 nolu iş kanunu ilgili maddeyi okur musunuz ne raporu yahu ? Analık izni diye geçer yönetmelikte. Doğumdan önce 8, doğumdan sonra 8 olmak üzere 16 haftadır.
2cocuk2kopek Ebrueo 😂😂😂 doktordan aldığın rapor iznin oluyor ilk gebelik galiba bu ben doğumdan önce değil 12 kullandım heyetle 🤣 o zaman çalıştığım iş yerine öyle söyle doktorundan rapor alma bakalım paranı ödüyor mu . Bilmiyorsun yorumlama bari he hala iddia ediyorsan Alo 170 i bi ara Ordan detaylı öğren 😀
Beyazmelekkk Ebrueo Haziran’da açıklanacak demek yasalaşması mi anlamına geliyor acaba . Benimde annelik iznim tam Haziran’da bitiyor şansa
Ebrueo merveasd Sanırım tv100dü. tam hatırlamıyorum denk geldim haberi görünce dikkatimi çekti. Ama yarın haber sitelerine de düşer. Kesin bir şey demediler işte tarih olarak bakanlık haziranı işaret etti gibi bir şey söylendi.
2cocuk2kopek Ebrueo üslubum gayet düzgündü siz çok biliyormuşcasına iddia edene kadar mağaza yöneticisiydim kaç çalışanımı böyle çıkardım izne . Sen bilmeden burda akıl verme . Detaylı bilgi için bilmeyenler Alo 170 i arasın
sonarzum Bence analık izni eğer 1 yıl olacaksa o zaman çocuğu 1 yaşına gelmemiş tüm herkesi kapsar . Başka türlü doğum tarihi baz alınırsa adaletsiz olur diye düşünüyorum. Benim doğum da ağustos gibi olacak inşallah