ppmerlina Bir gebenin günlüğünü hiç sevmiyorum boş bilgi veriyor saçma sapan konuşuyor bence. Artık işi ticarete ve reklama dökmüş diye düşünüyorum. Folik asit olarak folidoce kullanıyorum bitanem
GezenTavuk_2 ppmerlina Valla bende bilmiyorum sadece strip ovülasyon testini aldım onun harici birşey kullanmadım birde ben şimdi yumurtlama gününe kadar iki günde bir mi üç günde bir mi yapmalıyım çünkü bir gün arayla yaparsam vajinal acıma yaşayacağım biliyorum
Minikcivciviimm GezenTavuk_2 bende hamile kalmaya çalışıyorum bu ay dediklerinizi yemeye baslicam ekstradan cevizdir bademdir fındık fıstık birde forumda açtığım soruda keci boynuzu pekmezi dediler su an regliyim ama bugun alip bugunden itibaren hem kendime hemde eşime günde 1 kaşık yediricem hamiş kalanlar o şekilde dedi
ppmerlina GezenTavuk_2 bence pik görene kadar iki günde bir yapmayın. Benim doktorum yumurtlama gününden 4-5 gün önce perhiz yapın demişti ki çoğu doktor perhiz öneriyor zaten. Silikliğe göre ne zaman pik olacak aşağı yukarı anlayabilirsin diye düşünüyorum. Ona göre en azından bi 3 gün perhiz yapın
Minikcivciviimm GezenTavuk_2 amin inşallah evet evet al eşime aldırdım akşam baslayacagim yarinda gidip kan vereceğim en son ekimde kan vermişim
adatuna GezenTavuk_2 evet evet o 2-3 aydır kullanıyorum valla bilmiyorum hiç birkaç ilaçla beraber almıştım
Cimcime30 GezenTavuk_2 cnm pazar sa çarşamba yapacaksın dıye bılıyorum dıger sordukların ıcın de kelın köre faydası olsaydı kendine yapardı bacım🤣🤣
GezenTavuk_2 Cimcime30 Allah senin iyiliğini versin emi 😂 kız ben iki günde bir mi üç günde bir mi deneyeyim peki?
adatuna GezenTavuk_2 bence de değer her gün yarım avokado her akşam ceviz fındık kaju haftada 3 gün et yiyorum normalde de böyle besleniyodum ama aralıktan beri tık yok😆😆😆
yesildeniz_ GezenTavuk_2 evet diyelim ki bugün yaptınız yarın, ertesi gün boş daha sonraki gün tekrar değerlendirin diyor. 3. Gün yani. Çünkü yumurtlamadan önceki günlerde de tutma ihtimali var
GezenTavuk_2 adatuna biz de deneyelim bakalım hele hele 😂😂 ay inşallah bu ay güzel sonuç alırız bu arada sizin bir probleminiz mi var bayadır deniyorsunuz herhalde psikolojik olarak da takmıyoruz diyoruz ama baya takıyoruz.
adatuna GezenTavuk_2 aktif olarak emzirdiğim için doktor olmayabilir dedi kan değerlerim normal yumurtlamadan sonra teste kadar her sabah kaç gün kaldı diye uyanıyorum😆😆😆 takıyor insan ya
GezenTavuk_2 yesildeniz_ hayır 😅 siz bana bunu çok sordunuz kimyasal geçirmedim hamile de kalmadım birisi ile karıştırıyor olabilir misiniz acaba?