GezenTavuk_2 Bu arada tahin pekmez aklınıza ne geliyorsa öneri verebilirsiniz illaki yazdıklarıma uygun öneri olmayabilir🥰
yesildeniz_ GezenTavuk_2 pik görene kadar iki gün boş bir gün dolu şekilde değerlendirin. Pik görünce 3 gün üst üste değerlendirin. Sonrası size kalmış diyor ebru hanım
GezenTavuk_2 yesildeniz_ Hayır canım bir gönderisinde diyor ki hatta resmini bulup burada da paylaşacağım yumurtlama gününe kadar 3 günde bir gün şeklinde ilerleyeceksin yumurtlama günü ve çatlama dahil 3 gün üst üste
Beyazem- GezenTavuk_2 bu sadece aktif folat içeriyor yani “Folik asidin aktif formu olan 4. nesil folat, vücutta dönüşüme ihtiyaç duymaz ve doğrudan kullanıma geçer. Bu sayede biyoyarlanım daha yüksek olur.“
yesildeniz_ GezenTavuk_2 evet diyelim ki bugün yaptınız yarın, ertesi gün boş daha sonraki gün tekrar değerlendirin diyor. 3. Gün yani. Çünkü yumurtlamadan önceki günlerde de tutma ihtimali var
Hayatmavii16 GezenTavuk_2 ben ilk cocklgs değerlerim düşük diye sgk dışı mor beyaz kutulu bi folik asit kullanmıştım kahvaltı öncesi içtim bana asm hemşiresi adet bitiminden sonraki 11. Günden itibaren gün aşırı önermişti o hafta o sekilde bitti zaten yumurtlama günü sefaf yumurta akı gibi bi sıvı geliyo o gün cok yüksek ihtimal tutuyo işte 3 sene geçti tam net hatırlamasam da acıklalıyıcı olduğunu düşünüyorum 🎀
GezenTavuk_2 Hayatmavii16 dediğiniz folik asit büyük ihtimalle folidoce markası kızım da ben Bu markayı da kullandım Çok iyi bir ürün hatta ben evlendiğimin ilk senesi kontrolde gittiğim zaman doktor bana bunu vermişti bunu kullandım 4 ay sonra hamile kaldım zaten benim maalesef akıntı durumumu anlayamadığım için ovülasyon testi kullanmam gerekiyor ve planlı gebelik olması için kan pıhtılaşmam olduğu için önerileriniz için çok teşekkür ederim yine de 🥰
GULLMOMMY Hayatmavii16 evet benim de öyle oldu o yumurta akını çok önemli bence yumurtlama nin göstergesi o akintidan önce de sonrada iyi değerlendirmeli bence
GezenTavuk_2 adatuna yani sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğim ama hani şunu demek istiyorum burada çok görüyorum işte avakado havuç neler alabilirim diye sordum ekstra folik asit kullanacağım folik asit konusunda da şunu da kararsız kaldım acaba hem vitaminle birleşik olan folik asitler var Bir de sadece folik asit olan folik asitler var hangisini alsam diyorum
GULLMOMMY GezenTavuk_2 canım eczaneden al gebelik öncesi diye onlar en iyisini veriyor zaten birde havuç çok yemelisin ben bu ay korunmayı bıraktım Allaha şükür ilk aydan tutu bence iliskiyide gün aşırı yap yani bir dolu bir boş bir gün yap birgun yapma bence böylesi daha sağlıklı
GezenTavuk_2 GULLMOMMY Evet bu dediklerinizi eczaneciye soracağım ama şu takıldı aklıma hani bir gün yapıp bir gün yapmamak vajinal acı ya sebep olmaz mı mesela bir geminin günlüğü sayfasında bakıyorum 3 günde bir yumurtlama gününe kadar diyor
adatuna GezenTavuk_2 bana doktor bir takviye vermişti içinde birçok vitamin vardı o tarz bir şey alabilirsiniz. Direkt olarak avokado ceviz fındık fıstıkla olsaydı ben tur bindiriyor olurdum😆normalde de çok ciddi sağlıklı besleniyorum çünkü
GULLMOMMY GULLMOMMY GezenTavuk_2 ben öyle değerlendirdim tutu doktorlarda öyle söylüyor İnternete çık şey yazıyorlar kafa karıştırmak için ama siz yinede doktorunuza danışın
GezenTavuk_2 Minikcivciviimm ekstra bir şey kullandınız mı hani ekstradan kastım örnek veriyorum avokado havuç çiğ kuru yemişler
GezenTavuk_2 adatuna ay markası nedir benim aklımda her ikisininde olduğu bir ocenmumy var birde elenatal1 var bunun harici birşey almalimiyim ki avakado havuç vs havucu düşünüyorum ama avakado ve diğerleri konusunda kararsız kaldım.
Minikcivciviimm GezenTavuk_2 bende hamile kalmaya çalışıyorum bu ay dediklerinizi yemeye baslicam ekstradan cevizdir bademdir fındık fıstık birde forumda açtığım soruda keci boynuzu pekmezi dediler su an regliyim ama bugun alip bugunden itibaren hem kendime hemde eşime günde 1 kaşık yediricem hamiş kalanlar o şekilde dedi