ozgemr1 https://hizliresim.com/so3qd89 benimkinden bakar mısınız bat 24 5 gün kaldı biraz önce yaptım gözümden çizgi uyduruyorum galiba
Altbyz momof3 gördüm sağda silik bi çizgi gölge gibi adetiniz yakınsa bekleyin günü geçince kan verin
momof3 Altbyz Evet aynen çok silik ama pembe ve gözle çok net görüyorum 😍 İnşallah vardır pazartesi kan vereceğim 🙏🏼
Dry07_ momof3 bu marka yanıltmıyor benim geçen ay kimyasaldan kalma 7.17 değeri gösterdi. Beklenen adet gününüz de kan verin bence gönlünüze göre olsun 🌸
Dry07_ Altbyz evet fazlası akıyomuş. Yumurtlama gününe kadar dedim hem ilaç hem fitil şeklinde alayım daha etkili olur herhalde enfeksiyona 🤲🏻 reglim bitsin hemen fitil e de başlayacam
Altbyz Dry07_ yarın olmazsam sabah kalkar kalkmaz gidip vericem söz bi bekliyim senin dediğin gibi belki günüm şaştı sendeki gibi olacak
Altbyz Leylabngll  aşkım çok çok az gözüküyor bata ne kadar var yani ben siyah beyaz fotoda daha net gördüm çizgiyi
Leylabngll Altbyz Dry07_ bat 23 Nisan kızlar bende sıyah beyazda görüyorum ama bılmıyorum ya çok stresliyim
Altbyz Dry07_ olsa nolacak balım dünyanın sonu değil ama insan üzülüyor tabi instagram falan kullanıyor musun ya kaybetmiyim seni ben 🥹