Altbyz Dry07_ olsa nolacak balım dünyanın sonu değil ama insan üzülüyor tabi instagram falan kullanıyor musun ya kaybetmiyim seni ben 🥹
Dry07_ Altbyz ben oğlumu kaybettikten sonra kapattım hesabımı çünkü aynı hastalıkta olan çocukların ölüm haberleri geliyordu hep. Tek burası var kaybetmem ben seni 🌸❤️
Leylabngll Altbyz Dry07_ bat 23 Nisan kızlar bende sıyah beyazda görüyorum ama bılmıyorum ya çok stresliyim
Dry07_ Altbyz yok canım estağfurullah 🌸 zaten hiç aklımdan çıkmıyo ki.. meleğimin hatrına hepinizin kucağı dolsun boş kalmasın ❤️🤲🏻
Altbyz Dry07_ en başta senin kucağın dolsun canımın içi hep dualarımda olacaksın ama inanıyorum bu ay gebe kalacaksın inşallah
Altbyz Mehlika_ kimyasaldan sonra kanamam oldu oda beta düştüğü için ondan sonra daha olmadım bekliyorum işte 3 gün gecikti yarında olmazsam kan testi vericem
Altbyz Mehlika_ büyük ihtimalle şuan gecikmem düzen oturmadığı için gebelik gibi gelmiyor test yanıltıyor gibi geliyor bana yarın netleşecek inşallah
Mehlika_ Altbyz kimyasal kanaması adet givi ağrılı mı oluyor peki ? Bu ay bende test yaptım önce çizgi çıktı ertesi gün çıkmadı sanırım bende kimyasal geçiyorum stresliyim o yüzden 🥺
Altbyz Mehlika_ ben ağrı çekmedim canım sadece ilk başta çamur gibi leke geldi pas renginde sonra adet gibi yoğunlaştı ve parçalı parçalı oldu ama ağrı sancı çekmedim adetimde ağrılı geçmez normalde
Altbyz Mehlika_ hiç stres yapma kimyasalın düşüğün ayağı içerde olur hemen kalırsın kan testi vermişmiydin çünkü gebelik testleri yanıltabiliyor
Mehlika_ Altbyz benim normalde de ağrılı geçer sanki bu sefer daha ağrılı olacak gibi her yerim ağrıyor. Testte çift çizgi görüp sonra görmeyince acaba dedim kimyasal mı
Mehlika_ Altbyz yok canım vermedim ama 2 gün üst üste test yaptım ilki daha belirgin çizgi çıktı ikinci daha az koyuydı bu sabah da hiç çizgi çıkmadı. Aynı marka. Yarın da beklenen adet günüm bakalım kimaysalsa biraz gecikme oluyormuş sanırım
Altbyz Mehlika_ ya olabilir yarın olmazsan hemen git kan ver öğlen ama korkma kimyasalsa bile ağrısı çok olmaz diye düşüyorum çünkü ben kürtaj oldum kirtajdan bi gün sonra hemen ayağa kalktım sancım vs kalmamıştı kanamam olmasına rağmen
Altbyz Dry07_ bak beni ümitlendiriyon sonra gelir zırlarım bak burda yapma yanarız bacığğmm inşallah doğrudur ama senin gibi olacak benimki tam gaz arkandayıııım😅🥳❤️💃🏻💕