peri09 Altbyz yemin ederim aynı durumdayız e nabız beta hcg dolu benimde😂 eczaneden bile test almaya utanıyorum artık inşallah gebelik haberini alırız da bu son kan testimiz olur🥹
Dry07_ Altbyz kız koş şimdiye durduğun zaman a yazık kalk varsa da yoksa da en azından varsa genetik de sonuç çıkınca ona göre ilerlerler
Dry07_ Altbyz iyiyim şükür dün gece antibiyotiğe başladım regl im bitince de fitil kullancam enfeksiyon için
Altbyz Dry07_ fitilin adı ney bende geçen ay kullanmıştım çok sancı yapmıştı bende enfeksiyonu atmak için
Altbyz Dry07_ bunu kullanmadım trivag fitildi ondan önce gynomax kullandım ikiside güzeldi buda iyidir
Altbyz Dry07_ yatacağın zaman kat ama doktor ne dedi sana bilmiyorum bana gündüz kullan 1-2 saat yat demişti bende iş güç durmadığım için akşam kullandım yataktan kalkmayıp uyuyunca daha etkili oldu gibime geldi
Dry07_ Altbyz evet fazlası akıyomuş. Yumurtlama gününe kadar dedim hem ilaç hem fitil şeklinde alayım daha etkili olur herhalde enfeksiyona 🤲🏻 reglim bitsin hemen fitil e de başlayacam
momof3 Kızlarrrr benim testime de bakar mısınız??? bat 26’sı ama awox almıştım 3 saat önce yaptım gölge gibiydi.Dayanamadım az önce de predictor express haptım böyle çıktı gözle çok daha net aslında ama görünüyor dimi🥹🥹🥹 
Altbyz momof3 gördüm sağda silik bi çizgi gölge gibi adetiniz yakınsa bekleyin günü geçince kan verin
Dry07_ momof3 bu marka yanıltmıyor benim geçen ay kimyasaldan kalma 7.17 değeri gösterdi. Beklenen adet gününüz de kan verin bence gönlünüze göre olsun 🌸