Bbydust G12s_18 6 hafta kaç günken gideceksin benim randevum 6 hafta başlar başlamaz biraz daha mı geç olsaydı diyorum
Meri3220 G12s_18 ara ara bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor ama çok başım ağrıyor onun dışında Allah’a şükür herşey yolunda
Cicekbahcesi12 G12s_18 5+2 yiz 🥰 uyku hali ve fazla ayakta kalinca bel agrisi baska belirtimiz yok 🥰 persembe kese icin gidicem insallah artik goruruz 🥰
Cicekbahcesi12 yagmurx son adet tarihime gore doktor zaten ona gore hesapladi keseyi gordukten sonra ultrasonda haftasi degisebilir belki henuz goremedi keseyi
yagmurx Cicekbahcesi12 kaç haftalık dedi ultrasonda benimkini uygulama 6+0 gösteriyor doktorum 4 haftanın başındasın dedide
Cicekbahcesi12 yagmurx daha keseyi goremedigi icin hafta hakkinda bisey demedi canim persembe gunu ogrenicez insallah
Cicekbahcesi12 gozde91 benim asıl korkum bulantı 🤢 kızımda ilk 4 ay cok zorlu gecmisti insallah buda ayni olmaz bel agrisina sukrederim bulantidansa 🤦♀️😅
gozde91 G12s_18 ay inşallah canım ❤️ bugün yan sağ tarafım ağrıyor niye anlamadım ve aşırı derecede çişim geliyor affedersin 🙈