gozde91 G12s_18 4+6 yım inanılmaz bi uyku hali var ve ara ara belim ağrıyor şuan için. Kese görmeye ne zaman gitsek acaba ben bekliyorum iyice net göreyim diye ama merakta ediyorum 🙈
Meri3220 G12s_18 ara ara bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor ama çok başım ağrıyor onun dışında Allah’a şükür herşey yolunda
Cicekbahcesi12 G12s_18 5+2 yiz 🥰 uyku hali ve fazla ayakta kalinca bel agrisi baska belirtimiz yok 🥰 persembe kese icin gidicem insallah artik goruruz 🥰
Dkyckbraaa-1 6+4 oldum bugün pembe ve kahverengi tarzında lekelenmem oldu yerleşme kanaması mıdır yoksa tehlikeli bir durum mu 🥹
Melissarden G12s_18 ikiside erkek canım. Bu diğerlerinden çok farklı başım inanılmaz dönüyor herşeye öğürüyorum ama kusmuyorum 😂
a-a-my-h_dmr Melissarden benim de 5+6 Gebeliğim Ve iki oğlum var Aynıyız🤭 Rabbim hayırlı saglikli kız evlat nasip etsin inşallah Dotora gittiniz mi siz
Melissarden G12s_18 inşallah sağlıklı bir şekilde korkularım da var geçen kasım ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum aynısı olur mu diye korkuyorum
G12s_18 Melissarden Hiç öyle düşünme canım demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş düşmüş inşallah sağlıkla dogarlar