Cicekbahcesi12 gozde91 benim asıl korkum bulantı 🤢 kızımda ilk 4 ay cok zorlu gecmisti insallah buda ayni olmaz bel agrisina sukrederim bulantidansa 🤦♀️😅
Xaza G12s_18 hamile olduğumu dün öğrendim Allah nasib ederse 3 gebeliğim olucak. Bir oğlum var birde düşük yapmiştim aralikta inşallah bu bebeğim tutunmayi becerir🤲🏻 bu arada uyğulamada 4+3 haftalik gösteriyor)
Xaza G12s_18 ben şuan yurt dişindayim ve burda resmi tatil var 22 nisana kadar hiç bir yer işlemiyor. Bakalim açik bir hastane olursa haftaya gitmeyi düşünüyorum. Ya sen?
Xaza G12s_18 ay benim de aklimdan 28 nisan geçiyordu😃 ama sabirsiz olduğum için belki tez gitdim🙂bakalim
[silindi] 5+1 şuan bizimde ben dayanamadım dün gittim kese filan oluşmuş 15 güne kalp atışı olur dedi doktor🤭
Mnzek [silindi] kerede bebek göründü mü acaba bende tam 5 haftalıkken gittim kese var bebeği göremedik 10 gün sonra tekrar gel dedi
Bbydust G12s_18 6 hafta kaç günken gideceksin benim randevum 6 hafta başlar başlamaz biraz daha mı geç olsaydı diyorum
gozde91 G12s_18 ay inşallah canım ❤️ bugün yan sağ tarafım ağrıyor niye anlamadım ve aşırı derecede çişim geliyor affedersin 🙈