gak18 Rabi2345 merhaba ben de aynı durumdayım inşallah sağlıkla görürüz bebeklerimizi :( kese boyunuz kaç mm acaba
SeydaEralkan Rabi2345 ben 6 haftada gittim kese vardı bebek görünmüyordu geç döllenme olabilir boş gebelik de olabilir dedi hem alttan ultrasonla baktı hem de monitörden karından yani İkisinde de görünmedi bugün tekrardan gittim hem bebek hem kalp atışını duydum doktor bir günlüğüne bile fark ediyor dedi O beş gün benim için hiçbir şekilde geçmedi stres yapmanıza çok iyi anlıyorum beklemek kadar zor bir şey yok yani 6+5 de gördük yani
anneolmakneguzel_ Erken gitmişsin tatlım zaman verelim bebişlere bi yerleşsin 😅 8+2de gordum bende, lekelenme normal yerleşme kanaması onlar, yoğun kanama olmadıkca korkma
Rabi2345 anneolmakneguzel_ 7+6 da kontrolüm var lekelenmelerim de 1 hafta sürdü bitti çok şükür bakalım görürüm sağlıkla inşallah
Zeyyyyy555 Evet ilk ayda sürekli doktora görmek ınsanı yıpratıyor o bir hafta gecmıyor zaten olumsuz bısey olsa vücut bize sinyal verecek beta takıbını sağlık ocağından yapın düşüş yoksa sorunda yoktur
elmacini Rabi2345 benimde aynısı oldu 1 hafta düşünmekten kendime zehir ettim 1 hafta sonra gördüm kalp atışı dahil
Koala_ Rabi2345 Rabi2345 bende 5+2 deyim bugün sadece keseyi görebildik. Doktorum bebeğin oluştuğuna dair küçük belirtiler var, 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Sizinle aramızda 2 gün var sadece umarım bebeklerimizi sağlıkla görürüz 🤗
Rabi2345 Koala_ Koala_ 5+4 de iken bende sadece keseyi görmüştüm vajinalden kuzum ama şuan 6+6 haftalığım ayın 2’sinde kontrolüm var onu bekliyorum görmek için