Rabi2345 Koala_ Koala_ 5+4 de iken bende sadece keseyi görmüştüm vajinalden kuzum ama şuan 6+6 haftalığım ayın 2’sinde kontrolüm var onu bekliyorum görmek için
asil15 Rabi2345 inşallah sizde güzel haberler alırsınız benimde 30 nisan son kontrolüm inşallah bebek olusmustur
Cicekbahcesi12 asil15 gittim canım keseyi gördük cok sukur kalp atisi icinde 15 gun sonraya randevu verdi özele gitmistim, onun harici devlette 2 mayisa randevum vardi ona gittigimde kalp atisini duyarim bebegimi gorurum insallah, sende durumlar ne 🤲🌸
asil15 Cicekbahcesi12 ben hala bekliyorum canım gidemedim çarşamba günü inşallah gidicem hersey belli olucak tek sevindiren şey betanin tekrar yükselmesi ve kanamam olmaması.
asil15 Cicekbahcesi12 inşallah bebek gözükür bugün adet tarihine göre 9+1 oldum ilski tarihine göre de 7+1 hersey çarşamba günü belli olucak.
Cicekbahcesi12 asil15 cok sukur demekki her sey yolunda 🤲 insallah gittiginde sende hayirli haberlerle dönersin 🤲 6+3 benimde son adet tarihine gore ultrasonda da ayni cikti haftam, cuma gunu randevum o zamana 7+2 falan oluyoruz insallah
-ayselkhya Rabi2345 Bence bekle boş gebelikse bile sana zararı yokmuş bekleyebildiğin kadar bekle geç döllenme felan olabilir bana da aynısı söylemişlerdi ama doktorumuz bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim sana bir zararı yok demişti son gittiğimde şimdi beklemedeyim 2 hafta beklemeyi seçtim 2 hafta sonra gideceğim kontrole
Rabi2345 -ayselkhya 2 Mayıs’ta 7+6 günlük oluyor o zamana kadar oluşur diye düşünüyorum siz kaç haftalıkken öyle demişlerdi
-ayselkhya Rabi2345 Ben bugun 9+1 deyim. En son cuma günü gittim ve doktorum başka bir doktor arkadaşıyla baktı o gelen doktor da bir değere baktım ultrasonda mm olarak bişeyler görünmeye başlamış gibi 1.5 hafta daha şans verelim hemen almayalım dedi bende 2 hafta beklemeyi tercih ettim. Eğer geç döllenmeyse birlikteliğe göre baktığımda ben daha 5 -6 haftalık felan oluyorum daha yeni yeni kendini belli etme zamanları yani o yüzden bekle yani sakın hemen aldırmayı düşünme sana bir zararı yok çünkü
Rabi2345 -ayselkhya çok teşekkürler inşallah gittiğim de iyi haberler alırım sizde gittiğiniz de bebeğinizi görürsünüz inşallah ♥️
-ayselkhya asil15 İşte bu haftaya kadar hiç demedi doktorum . Son kontrolümde başka bir doktor bakınca o sordu baktınız mı ona diye doktorumda yok deyince kendisi baktı 2 mi 3 mü ne bişey dedi o stresle pek anlayamadım işte onu görünce bekleyelim dedi
susaMom_ Rabi2345 İlk gebeliğimde 4+5te göründü kese ama bebek görünmüyordu şimdi ki gebeliğimde regliye göre 5+3 ama kese bile yok gibi geç döllenmeden kaynaklanıyor bazen beta iyi ilerliyor şuan
Azraa33 Rabi2345 böyle olması normal canım benim 7.Haftada göründü 6 haftalık olduğunda ise sadece kese vardı şuan 28 haftalık oldum
Nur5 Rabi2345 e ama çok erken değil mi bebeği görmek için ben 7 haftalıkken gördüm .başka doktora bence git bekle bı 8 haftalık olsun yada 7
asil15 -ayselkhya anladım canım bende aynı 2 haftadır bekliyorum beta düşüktü o yukseklemeye başlayınca doktor 2 hafta bekletti çarşamba günü belli olucak inşallah ikimizde güzel haberler alırız.habereselim olurmu.