38his ikicocuklubiranne ha ha 🤣 ilahi hiç güleceği yoktu 🤣🤣🤣🤣🤣 Hayırlı uğurlu olsun annesi sana günler çabuk geçiyo 😁 Bunu anlamış olduk 🤰
38his Burcuveburcum bence kızında aş ermediğinden içinde kalmış 🤣 Şimdi acısını çıkarıyorsun 🤣🤣🤣 Ye kuzum ye can Boğazdan gelir 😁❤️
Sadiyeylmz 38his vala sağlıklik olsunda fark etmiyo diycem ama ye eksiyi dogur ayseyi derler ya bilmiyom artik sonucu ne olacak🙈😂😂
38his Sadiyeylmz kız istiyorsun belli 🌸🤗 Allah gönlüne göre versin canım benim 🌸 Sen ekşiye devam et tutar mı tutar 🤣🤣🤣 bak örnek ben 😂😂😂😂
Sadiyeylmz 38his canim aslında ben birazda erkek istiyom 🙈🙈 ama yediklerime bakilirsa kiz gbi olucak yinede Allah bilir ama 🙂
Sadiyeylmz G_sah87 benim 7+3 bana 30 eylül dedi aramızda 1 hafta faln var seninle ekimin 7 si olabilir tahmini😂🤗
Askkokuluyavrum CnsyeniHamile bide benim ilki dış gebelikti çok üzülmüştüm o yüzden simdi bağlanma problemi cekiyorum Allah yokluklarını göstermesin 😔😔
Sadiyeylmz G_sah87 bana 30 eylül dedi seninle bi hafta var aramizda eger bebis tez canlı olursa sende eylül annesi olursun😍😀
Misafirim Burcuomer yakinmis cinsiyeti belli olunca yaz canım merak ettim ne zaman randevun ilk bebek mi
Anne63 38his bende Eylül annesiyim benimde 7+4 ilk gebeliğim ama gün belli değil hesaba göre 28 oluyor ama sezeryan mı normal mi olacağım bilmiyorum diye
umrankaratekin Benimde 7+6 bndede var ama doktor korkulacak bişey yok iyi bebek dedi bide arkadaşlar her vücut aynı değil birbirimizi korkutmayalim 🙏 korkma Allah'ın izniyle sağlıkla gelecek annesi😍
Burcuomer Misafirim 23 şubatta gideceğiz doktora 12 haftalık olacak ikili tarama yapılacak cinsiyet belli olur mu acaba senin kontrolün ne zaman haberleşelim