Askkokuluyavrum Cnsmrc sorunca daha çok basındayız bekle diyorlar zaten ama bende myom olduğu icin muhtemelen Sezeryab 😔😔
38his Burcuveburcum maşallah canım ❣️ Hoşgeldin Allah bağışlasın 🤗 Bende kızımla uğraşıyorum, Bi yandan hobi bulmuştum kendime, siparişlerle uğraşıyorum 🙆(kapısüsü, supla, kokulu taş) AŞ vermeye mi başladın yoksa 😉
Burcuveburcum 38his kızımda hiç aşerdiğimi hatırlamam ama şimdi hergün canım başka bişey istiyo gözümün önünden gitmiyor tadı kokusu geliyor resmen😂
ikicocuklubiranne 38his 7+2 olacaktı o 😀 doktorla hiç konuşmadım da program adet tarihine göre ayarlıyor ya 29 Eylül orada yazıyor
38his Askkokuluyavrum ayy canım ya ne manyağı 🤣🤣 Hormonlar ruhsal değişikliğe yol açıyo 😁 Ben bildiğin bazen psikopata dönüyorum 😂😂😂😂 İçini ferah tut senin minik şuan inşaat işiyle uğraşıyor 🐣 Bol dua, azıcık dikkatle hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏🏻❣️
Ervamm Burcuomer Aynıyız sizle bizimse 3 EYLÜL ama sezeryan olacağı için Ağustos sonu olur büyük ihtimal
CnsyeniHamile Aysedgrlikrkmz inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 🙏 ben hergün şampuan dı krem di losyondu arabaydı bakıyorum almaya başlayınca en azından bilgim olsun diye hergün bebeğimle konuşuyorum oksuyorum ilk olunca çok heyecanlı oluyor hersey güzel tam olsun istiyor insan 😊
Askkokuluyavrum CnsyeniHamile bide benim ilki dış gebelikti çok üzülmüştüm o yüzden simdi bağlanma problemi cekiyorum Allah yokluklarını göstermesin 😔😔
38his ikicocuklubiranne ha ha 🤣 ilahi hiç güleceği yoktu 🤣🤣🤣🤣🤣 Hayırlı uğurlu olsun annesi sana günler çabuk geçiyo 😁 Bunu anlamış olduk 🤰
38his Burcuveburcum bence kızında aş ermediğinden içinde kalmış 🤣 Şimdi acısını çıkarıyorsun 🤣🤣🤣 Ye kuzum ye can Boğazdan gelir 😁❤️