Burcuomer Misafirim 23 şubatta gideceğiz doktora 12 haftalık olacak ikili tarama yapılacak cinsiyet belli olur mu acaba senin kontrolün ne zaman haberleşelim
Misafirim Burcuomer 22 şubatta da benim kontrolüm var canım muhtemelen bellidir ama bebeğin pozisyonu uygunsa ve doktorun tecrübeli ise söyler benim 3. Olacak nasip olursa 2 oğlum var umarım buda kız bebektir inşallah tabi önce sağlık ve sihhatli olması
Misafirim Burcuomer haberleselim canım inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum gün sayıyorum ayin 22 si gelseydi bi
Burcuomer Misafirim bizde 23 Şubat'ta gideceğiz kontrole İkili tarama testi yapılacak cinsiyet belli olur mu acaba 12. haftada
Sadiyeylmz G_sah87 bana 30 eylül dedi seninle bi hafta var aramizda eger bebis tez canlı olursa sende eylül annesi olursun😍😀
Burcuomer Cnszgn İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız cinsiyeti ne zaman öğreniriz acaba 12. Haftada gideceğiz kontrole ikili tarama testi yapılacak cinsiyet belli olur mu 12. Haftada
Cungurak 38his kızlar ben de sezeryandan dolayı kısmetse eylül annesiyim.biz daha çok yeniyiz 7 +1 .ikinci bebeğimiz.kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz
CnsyeniHamile Cungurak 6+4 te duyduk kalp atışlarını bazıları daha erken bazıları daha geç duyabılıyor eğer hala duymadıysanız bi dahaki gidişinize duyarsınız inşallah
Sdfnrllh Ben de 10+2 yim ilk gebeliğim ve inş normal doğum olur. Ne kadar korksam da istiyorum normali