38his Sadiyeylmz hadi bakalım canım benim içime de doğmuştu 😂 herkese inat kız doğurdum karnım fazla yoktu 🤰 Herkes erkek dedi ben kız dedim 😂😂😂
Sadiyeylmz 38his vala sağlıklik olsunda fark etmiyo diycem ama ye eksiyi dogur ayseyi derler ya bilmiyom artik sonucu ne olacak🙈😂😂
38his CnsyeniHamile maşallah canım afiyet bal şeker olsun 😌🙆 Ben canım ne isterse onu yiyorum 😁 Kilomdan haberim yok ama rahat 60 varım 😂 Önümüz yaz herşeyin tanesini yer iyice vitamin depolarız 🤗
Cnsmrc CnsyeniHamile beni normalde 2 haftada bir çağırıyor ama keşke her hafta gitsek🤣 Öyle panik oluyorum bende. Bişey oldu mu yaşıyo mu kalbi atıyo mu her kontrolde doktor iyi diyene kadar sanki nefes alamıyorum. İlk hamilelik bide çok zor oldu acaba ondan mı bukadar panikliyorum bilmiyorum. Bende İskenderun'da yaşıyorum üniversite için gittim 6 sene yaşadım ama sonra dönmek daha mantıklı geldi. Kocamı da aldım geldim 🤣
CnsyeniHamile Cnsmrc Ben Bodrum’da yasıyordum aynı şeyleri diyemicem ondan 😂 Kaynanam bile evlenmeden önce ben senin yerinde olsam gelmezdim evlenmezdim diyordu 😂😂
Burcuomer Burcuomer Cnsmrc doktorla konuşmadım ama takip ettiğim uygulamalarda doğum tarihi 3-4 eylül görünüyor
Cnsmrc Burcuomer evet benimde öyle gösteriyor. Hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
Cnsmrc CnsyeniHamile Rabbim hayırlı olanı yaşatsın diyelim ozaman 😊 Mutlu bi evliliğiniz olsun sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah
CnsyeniHamile Cnsmrc amin amin hepimizin inşallah 🙏 yaslar kaç bu arada arkadaşlar Ben 27 olcam Haziran da @38his @Burcuomer @Aysedgrlikrkmz
Burcuveburcum 38his 10.haftadan selam 🙋♀️ İki buçuk yaşında bi kızım var onun peşinde koşturmaktan haftalar nasıl geçti anlamadım🙈 10 Eylül görününen Doğum tarihi ama sezeryan olacağı için doktoruma bağlı zamanı Sürekli yemek düşünerek geçiyor günlerim😋
38his Burcuveburcum maşallah canım ❣️ Hoşgeldin Allah bağışlasın 🤗 Bende kızımla uğraşıyorum, Bi yandan hobi bulmuştum kendime, siparişlerle uğraşıyorum 🙆(kapısüsü, supla, kokulu taş) AŞ vermeye mi başladın yoksa 😉
Salihafurkan Bugün tam 8 haftalık olduk 😊😊😊 muhtemel doğum 24 eylül ama sezeryan olma ihtimali var hayırlısı olsun inşallah 😊😊😊
Askkokuluyavrum 38his az bisi sorucam bi tek ben mi manyagim ? Bebeğine birşey olcak korkusu yasiyor musunuz
38his Askkokuluyavrum ayy canım ya ne manyağı 🤣🤣 Hormonlar ruhsal değişikliğe yol açıyo 😁 Ben bildiğin bazen psikopata dönüyorum 😂😂😂😂 İçini ferah tut senin minik şuan inşaat işiyle uğraşıyor 🐣 Bol dua, azıcık dikkatle hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏🏻❣️