NrdnBalaban 38his siz 5 gün öndesiniz beni 12 hafta olunca hemen cağırdı acaba bende 13 oluncamı gitsem
38his Papatya85 oy ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin 🤗 Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah 🌸 görüş günün gelmiş ne güzel
1ogrencianne Merhaba kızlar ben de 11+2 oldum bugün kontrol vardı doktor detaylı ultrason için şimdiden gün al dedi sizler yaptıracak mısınız detaylı ultrasonu 😊🌸
1ogrencianne Burcuomer bana da doktor bugün sordu 2’li testi. Çocuk her şekilde kabulüm aldırmam diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Ben de dedim hocam o kadar çok örnek duydum şahit de oldum %100 down dedikleri çocuk sağlıklı doğdu dedim. O yüzden istemiyorum dedim tamam dedi. Ama detaylı ultrason yaptıracağım
Papatya85 .bugün ikili tarama için gittiğimde serviks uzunluğum 2,9 cm çıktı doktorum haftaya tekrar bakıp dikiş atalım dedi çok korkuyorum.lütfen içimi rahatlatın saatlerdir ağlıyorum.bebğin plasentasında rahime yakınmış plasenta previa olabilir dedi.doğuma kadar yatmam gerekliymiş.bu konuda hiç bilgim yok korkuyorum çok
38his CnsyeniHamile 3 gün öndesin ❤️❤️❤️ İyiyim canım çok şükür dün tam 3 aylık olduk bebeği gördüm rahatladım ☺️ Bulantı oluyordu şu sıra geçti gitti 🤗 Kusma hiç olmadı şükür 🙏🏻 Halsizlik filan oluyor bi de baş ağrısı 😌 Sende durumlar ne canım 👩❤️💋👩
CnsyeniHamile 38his çok şükür sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil 🙏 ben hala normal bi şekilde gidiyorum ne bulantı ne kusma ikili testini yaptırmış mıydın sen
CnsyeniHamile 38his hayırlısıyla sonucu da alırsın inşallah ben dün aldım sonucu bi sıkıntı yok çok şükür 🙏