38his Misafirim doğru canım 💐 Zaten birbirimize dua dan başka bişey hediye edemeyiz ❣️❣️ Ben çok istedim bi kızım olmasını çok şükür duam kabul oldu 🤗 Darısı sana canım 🙆 Bi anneye kız şart 👩👧
Misafirim 38his aminnn inşallah canım benim ❤ rabbim seninde duaların hayırlarla nasip etsin inşallah
eglhnztrk Sirincili merhaba☺️ Doktorunuz bu yüzden sağlıksız bir gebelik olabilir dedi mi? Benimde bebeğim dört gün geri ve başından beri sağlıksız olabilir diyolar. Bugün sekiz haftalık olduk. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
Sirincili eglhnztrk merhaba canım. Tam aksine her şey yolunda dedi 2 farklı doktora gözüktük. Hatta çok normal karşılıyorlar çünkü birebir tutması -usg ile satın yani- çok nadirmiş.
eglhnztrk Sirincili anladım. ben üç farklı doktora gittim. İkisi sağlıksız olabilir diye konustu. Geç döllenme olasılığı az diyolar çünkü ilk betam 431 çıktı yüksek bi değermiş bu. Gerci reglimden dört gün geçmişti nesi yüksek anlamadım 😂
Burcuomer 2_bebeli İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi 😊 Benim son adet tarihine göre 12+4 Bugün kontrole gittik ultrasona göre 13+1 İkili tarama testi yaptırdınız mı
2_bebeli Burcuomer aynen ultrasona göre bizde 13+2yiz.. Ama ben son adet tarihine göre hesaplıyorum sürekli.. Bu Eylül bebişleri böyle sanırım önden gidiyoruz😂evet yaptırdım ense kalınlığının normal oldugunu ve burun kemiğinin oluştuğunu söyledi doktorumuz.. Ama kan sonucu 1 haftaya kadar çıkacak. Siz yaptırdınız mı?
Sirincili eglhnztrk benim reglimden 8 gün önce betada belli oldu geç döllenme olma ihtimalim yok ysni canım. Bence sende aldırış etme pozitif düşün
eglhnztrk Sirincili benim doktorlarım hep çok olumsuzdu. Sizin gibi hikayeleri duyunca seviniyorum valla. Çok teşekkürler ☺️
1ogrencianne Burcuomer bana da doktor bugün sordu 2’li testi. Çocuk her şekilde kabulüm aldırmam diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Ben de dedim hocam o kadar çok örnek duydum şahit de oldum %100 down dedikleri çocuk sağlıklı doğdu dedim. O yüzden istemiyorum dedim tamam dedi. Ama detaylı ultrason yaptıracağım