CnsyeniHamile 38his hayırlısıyla sonucu da alırsın inşallah ben dün aldım sonucu bi sıkıntı yok çok şükür 🙏
38his CnsyeniHamile inşallah canım zaten pek olumsuz şeyler düşünmüyorum ☺️ Ne güzel aferin yeğenime ❣️ Güzel haber göndermiş anneye 💐
CnsyeniHamile 38his hepimizinkine inşallah cinsiyette kesinleşse bide direk isimli esyalarını yaptıracam dayanamıyorum 😂
38his CnsyeniHamile o işleri kendim yapmayı düşünüyorum 🤗 Zaten cinsiyet içinde az kaldı 😌 Bi bakmışız o gün gelmiş ❣️
CnsyeniHamile 38his kapı süsünü falan pleksi yaptıracam kendim süslücem inşallah ama isimli hastane setini yapamam okadar çıkmaz benden 😂 onu İnstagram dan sipariş edecem
CnsyeniHamile Scb hayırlısı olsun bakalım bize -%95 kız dedi kesinleşsin diye 16 yı bekliyorum hepsine maşallah 😊sağlıkla gelsinler minnaklar
Hapyy Scb 12+6 kendi dr. ma özele gittim kesinlikle hiç bir ip ucu bile vermedi belli değil daha dedi. Dayanamayıp 13+1 de devlete gittim direk erkeğe benzettiğini ama yanılma payıda olabileceğini söyledi. Şimdi bilemedim bende erkek mi değil mi😊
Hapyy Hapyy organ oluşmamış dedi ama açısından tahmin ediyoruz bu haftlarda dedi. Valla bende meraktan patlicam