Nairinoo hiç umudunuzu kaynetmeyin benim eşim varikosel ameliyatı oldu spermleri 2 milyona kadar iyice düştü ileri hareketlilik %90 yoktu denemediğimiz ilaç yapmadığımız kür olmadık ameliyat kalmadı ama eşimin değerlerine göre çocuk imkansız gibi bişeydi. Benimde çok fazla yumurtam vardı normalin üzerinde doğal yolla bile 2iz 3 üzüm olma ihtimali vardı bunu eşimde biliyofu daha çok yıprattı kendini suçladı bana değişik bakmaya başladı psikolojisi kötüye gitti iyice ama asla imkansız diye bişey yok eşimde ümidini kemişti bende bide aşılama tutmayınca 1 ay dinlenme verdiler. O arada yeğenimi kaybettim hastalık süreci cenaze derken aklıma hiç hamilelik bebek süreç gelmedi yeğenime okadar odaklanmıştımki cenazeden döndük 1-2 hafta sonra tesadüfen hamile olduğumu öğrendim tek yumurta ikizlerim olacaktı hemde ama malesef birini kaynettim kalbi durdu. Yani demem o ki allah ol der olur hiç bişey imkansız değil eşimin değerleri diplerde sürünürken rabbim nasip etti sizede nasip eder inşallah ümidinizi kesmeyin ama benek fikrini aklınızdan çıkarın kendinize odaklanın düşünmeyin süreci bu çok etkili bence