Nairinoo Kesinlikle Prof. Dr. Ege Nazan Göker Tavmergen derim. O da Tavmergen ama Erol beyi bilmiyorum ben kendi doktorumu bilirim sadece, onun kız kardeşi 😂 Bu kadar naif, pozitif, tatlı ve açıklayıcı bir doktor daha görmedim.. ❤️ Aşılama olacakken fazla yumurta olunca bana tüp bebek önermesiyle bir anda yumurtalarımı topladı, büyük titizlik ve eğlenceli bi şekilde 3.gün embriyomu transfer etti(İlk transferim ve ilk gebeliğim, 13.haftadayım). Burada beğenmeyenler çok var ama doktorum bana karşı çok ilgili ve bilgiliydi, halen daha bebeğimle kontrole gidiyorum.. Ege Hoca da Ege Hoca aşığım!.. 😆 Evet çok yoğun bir randevu akışı var ve kadın boş muhabbet yapmak istemiyor, işini yapıyor geçiyor 😊 Ferruh beydende memnun olanlar burda çok ama ben kendi hastasıyla konuştum bir hastasının rahim perdesini görmemiş ve 2 başarısız tüp bebek denemesi yapmış. O hasta benle birlikte transfer oldu Ferruh bey izinliydi Ege hoca girdiği için ilk defa rahminde sıkıntı olduğunu öğrendi ve çok üzülmüştü 🥲