Xaza Hatice5855 çok zor beklemek gerçekten🥲 inşallah bu ay Rabbim isteyen her kese pozitif görmeyi nasib etsin🤲🏻
SevvaallEr Kızlar benımde 18i, bırsey sorucam regle yakın regl belırtılerı yasayıp hamıle oldugunı ogrenen oldumu 🥲
BengiK SevvaallEr benim regl sivilcem cikti ancak idrar testlerim pozitif. Bugun de kan verecegim. Her sey olabiliyor bu istem regl belirtisi ile hamilelik ayni biliyorsunuz.
SevvaallEr Acaba belırtılermı cok benzıyor dıyorum ya ekstra bel agrım cok ama test yapmak ıstemıyorum beklıyorum🫠
Hatice5855 Minik_04 eczanelerde pek bulunmuyor malesef Genelde trendyoldan alırım bide orda daha uygun
Hatice5855 Minik_04 şuan fiyatları yükselmiş olabilir ama eczanede daha pahalıdır. Ben geçen sene sordum tane fiyatıyla trendyoldan iki tane alınırdı. Şuan değişmiş olabilir tabi bilemem
serra_62 Gugussss bazılarının adet gecikmesinden sonra pozitif çıkıyormuş onun öncesinde negatif oluyormuş
Eslem2112 Hiranur_2180 dün yaptım en son adet tarihim 25 mart ve şaşırtıcı bir şekkilde erken gebelik testinde pozitif çıktı kaset test çok silik