Leylabngll hayal_tanem Alyadnz33 ppmerlina ya demın awoksla yaptım çıkmadı ya 😢 bu testler neden böyle kı halbuki geceden beri heyecandan bayılacaktım 😢😔
Nuriay Leylabngll evet 😕üzgünüm ama testlere ne yaptılar anlamıyorum eskiden eskiden çok az yanıltırdı ama şimdi bildigin kırmızı çıkıyor ama kan negatıv
hayal_tanem Leylabngll Olumsuz düşünmemeye çalış elinden geldiğince daha çok var gününe inşallah pozitif döner
Negatif Bence belli olmaz daha adet tarihine çok var. Çatlamanın erken olduğunu ovulasyon testi ile mi anladınız? Yine de ne zaman gebe kaldığınız belli olmadığı için ve çok erken olduğu için ben ihtimal olabilir diyorum
_Nazendeem Leylabngll valla ben dediğim o markadan başka hiçbi teste güvenmiyorum ya dedim teste kuruma olmuyor digerını o yüzden hiç yapmadım yapsamda doğru olduğunu hiç inanam ya bide bana bişey ders oldu günüm geçmeden insan test yapmamalı sadece kendimize yaptığımız en büyük kötülük başka bişey degıl olucagı tutucagı varda da birakmıyor o yüzden beklemeli kuzum hakkımızda hayırlısı
Dry07_ Leylabngll ben predictor ile test yaptım çok silik çıktı kan verdim 7.17 çıktı varsa o marka eczanende bir de onunla dene 🌸