Kelebekkkk34 Leylabngll canım bence en azından yumurtlama üstünden 12 gün geçsin öyle dene şuan çok erken varsa bile çıkmıyo demekki boşuna moralin bozuluyor kafan karışıyo inşallah vardır 🙏🌸
hayal_tanem Leylabngll Olumsuz düşünmemeye çalış elinden geldiğince daha çok var gününe inşallah pozitif döner
Rume Leylabngll bende bunu almıştım pozitifti. Ve doğru sonuç veriyor bu marka benim daha çok belirgindi
Rume Rume adettin gecikti mi hemen ogrenme bence gecikince kan testi ver zaten bakiyim duruyorsa atcam
ppmerlina İnşallah pozitiftir bitanem her testin hassasiyeti farklıymış kimisi beta 100′ken silik çıkarıyormuş kimi 50 kimi 30. Hemen üzülme eğer varsa 2 güne biraz daha netleşir. Cuma günü tekrarla testini
Dry07_ Leylabngll ben predictor ile test yaptım çok silik çıktı kan verdim 7.17 çıktı varsa o marka eczanende bir de onunla dene 🌸
Leylabngll miracsmom_ bu sabah ta yaptım çıkmadı ovuslasyon testı catlama üstünden bugün 10. Gun olsaydı çıkardı sanırım bu ayda olmazsa uygulamayı silicem
Mamiko_2020 Leylabngll benimde 10. Gün.Pozitif çıkanları gördükçe test yapasım geliyor ki yaptımda benimde negatif maalesef.8.ayda bitecek bazen yorulduğumu hissediyorum kafamdan atmaya çalışıyorum ama olmuyor
miracsmom_ Leylabngll her şeyde bi hayır vardır kendini kasma strese sokma gecikiyorsa güzelleşiyordur olumlu düşün bende şimdi hastaneye gideceğim en azından vitamin takviye falan alınması gerekiyorsa başlanır son 7 gün kaldı benimde geri sayıma
Leylabngll Mamiko_2020 gerçekten ıyı degılım ya bekliyorsun adet bıtsın bu sefer yumurtlama derdı başlıyor sonra çatlamayı beklıyosun bu defa da çatlama üstünden geçen süre geçmek bılmıyo tam günler gelıyo olmuyo olmuyo olmuyo 😔
Nuriay Leylabngll canım bu kadar stresle olmaz stresini mutlaka azalt tum doktorlar diyo zaten stresin gebeligi engelledigini lutfen gevşet kendini bedenini biraz dinlendir Rabbim nasip etsin saglıkla