Leylabngll Morrinah yaaa çok çok iyi olur 4 5 aydır test yapmayı bırakmıştım aylar sonra bunu aldım ama pek ıyı yorumlar yok heyecandan uyuyamıyorum atarmısnz lütfen
Morrinah Leylabngll baştan 2 ve 3 nimo test regle 4 gün kala yaptığım test en baştaki de awox regl gününde yaptığım test kuzum
Leylabngll _Nazendeem ewt ama prodoctor yok sadece awoks var burda yarın onu alıcam pekı çatlama uzerınden 9 gün geçti varsa çıkar mı erken mı acaba
_Nazendeem Leylabngll evet cikar bence çünkü diyer ay ben çatlamadan 9 gün sonra silik görmüştüm sonra 12 daha net olmuştu sonra yaptığım daha silikleştı sonra kimyasal oldu işte inşallah seninki güzel ilerler
DuruDefne_mommy Leylabngll nimo bende daha öncesinde kuruma çizgisi vermisti ama belki bebişin gerçekten seninledir hepsi aynı olacak değil ya 😊bugün de bi awox yap bakalım kesin sonuç alırsın
GezenTavuk_2 Leylabngll Teste göre var görünüyor cnm ama bu marka yalancı pozitif veriyor diyorlar denk geldim baya da inşallah bebiş seninledir
G12s_18 Leylabngll bende 9 gün sonra öğrenmiştim yumurtlamadan aşırı silik çıkmıştı kan verdim beta 11 çıktı
Leylabngll G12s_18 canm benim mesela yumurtlama 2 gün sürdü 1 de çatlama toplam 3 gün ve çatlamadan sonrakı günden 9 gün saydım vardır degıl mı çıkar yanı 🤗
Nuriay Leylabngll bence var ama mutlaka farklı marka test de yapın sizi üzmek istemem ama testlere bi haller oldu benimde kaç kere başıma geldi umarım gebüliktur
Minikcivciviimm Reglime 4-5 gün var kaset teste erken demi yaptım dayanamadim elimde o vardı negatif çıktı bile bile niye yapıyorsam