EsoMom_ Kalbimde kız aramızda bir gün var 8+3 üz bizde maalesef benim de hafif mide bulantım var bende pazartesi gidicem :))))
Altin23 EsoMom_ bulantılarım 8. Haftada pik yapmıştı 11e kadar öldüm 12de 1 hafta rahatladım sonra 14e kadar tekrar yavaş yavaş oldu şu an 15im bebeği henüz hissetmiyorum ama bualntı ve özellikle tiksinti çok çok azaldı ☺️
haylaz95 Melikeakkc Altin23 aynı ben benimde 9.haftada başladı bulantılarım bayram arası dinlendirdi sağolsun çocuğum sonra geri başladı şuan 14.haftadan gün alıyoruz umarım artık biter tam rahatlıyor gibi oluyorum ve yine başlayacak hissi gelince korkuyorum ama bulantılara rağmen hiç koku hassasiyetim olmadı çok şükür birde şu ağızdaki acı tat o geçince rahatlayacağım galiba
ErsBegAs EsoMom_ 22+5 oğluşumla işe gidip geliyoruz, okulda çocukları duydukça hareketleniyor sıpam annesini tekmeleyip duruyor ama alerjim azdı burnum tıkalı bu gün zorluyor beni ağızdan nefes almak 😓
EsoMom_ Buketba bebekten bebeğe değişiyor ikinci gebelikte erken duyulur diyorlar ama ilk hamileliğine göre kilolu oluyoruz yanş :)))
ozgeserin nnisanannesiii 27 haftada ikiz gebeyin aynı durumdayım kasık ağrısı pelvik ağrısı bide minikler tepkileriyle iyice alt tarafa baskı yapıyor koca koca tepikler hissediyorum 🙈🙈 karnım desen koca davul gibi gerim gerim geriliyor. Bide grip oldum iki gündür rezil geçiyor öksürük var öksürünce karnım acıyor 😣
nnisanannesiii ozgeserin çok geçmiş olsun 26 hftdayım ama bende şimdiden zorlanıyorum son haftaları düşünemiyorum
EsoMom_ ozgeserin kıııız kaynamış suya limon sık bir tatlı karışığı bal koy iç çok iy geliyor öksürükle böyle başa cıktım :))) maşallah size yaaaa ikiiiizzzzz ayyy çok iyi :))
ozgeserin Zero93 gebeliğimin en başından 27 haftayız bu haftaya kadar kasık bel ağrım hiç geçmedi hep vardı her defasında normal dedi doktorum
Burcu__0506 EsoMom_ 4+4 m canım Çok şükür Bulantım filan yok Herşey gğzel gidiyor Sadece Bel ve Ara ara sırt ağrım oluyor çok ayakta durdugumda Bide İştahım çok açıldı 😂😂
ozgeserin nnisanannesiii gerçekten öyle doktor en son 26 haftada sen 30 haftalık gibisin dedi iki bebek en son 1.500 kg geçikti şimdi daha da artmıştır muhtemelen. Ağrılaşmak gerçekten çok zormuş
nnisanannesiii ozgeserin ikiz bebek olunca daha da zor oluyordur eminim Rabb’im hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin ☺️
ozgeserin nnisanannesiii aminn inşallah canım inşallah hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza 🤲🤲