Eliffbaby Buketba ben de aynı şekilde ama bi kaç gündür nerdeyse hiç hissetmiyorum konum mu değiştirdi acaba diyorum hissedersem de farklı noktalarda sanki onlar da anlık oluyor anlayamadan geçiyor
Buketba Eliffbaby gerçekten hep anlık oluyor bu haftalarda bu normal bence 😇 annelik ya ama işte kaygı en başta geliyor 😇
Krystal EsoMom_ 21.haftadayim bugün karnım ağrıdı ilk defa zorlandım. Dedim ki aboooo ne zormuş hamilelik🤭 Perşembe günü detaylı kontrolümüz var bizim de günler geçmiyor 😅
Miniginannesiiii1111 EsoMom_ 9+6 şuan sağ salim kucağımıza alalım inşallah 3 gün mide bulantısı artmıştı bugün birazcık azalır gibi oldu ama devam 🌼
Zero93 S-nur1 Okuduklarima göre normal daha kontrolüme 10 gün var. Tüp bebek gebesiyim ben o yüzden endişeliyim
aysetcdmr_ EsoMom_ 23+5 ten sesleniyorum artık hareketlerim kısıtlanmaya başladı bu hafta karnım birden daha çok çıktı ve 1 kilo daha almışım haftaya kontrolümüz var ayrıca geçen hafta tetanoz oldum çok zordu 😣😄
S-nur1 Zero93 Aa bende tüp bebiş benim kontrole de 3 hafta var geçen hafta gittiğimde hersey yolundaydı ama benim sadece bu hafta oldu sanırım normal bebek büyüyor gelişiyor
S-nur1 Zero93 İnsallah canım senin nasıl gidiyor kanama lekelenme vs yaşadın mı hiç normal mi ilerliyor
Zero93 S-nur1 5.haftanın sonunda kanama yaşadm 1 gece hastanede yattım. Sonra bir daha olmadı bazen kahverengi leke geliyor ama çok nadir. Ağrılarim hep vardı karın kasık ağrısı.Simdi belde eklendi. Sizin oldu mu?
S-nur1 Zero93 Yok çok şükür bir kanama vs yaşamadım ben inşallah hiç de yaşamam normal devam eder transfer arası tek seferlik yerleşme lekelenmesi oldu hemen kesildi şuan zaten progestan fitil ve iğne kullanmaya devam ediyorum
eylulll01 EsoMom_ iyi gidiyo kız 21+4 olduk bugün dün detaylıya girdim kız olduğu kesinleşti bi kasık ağrım oluyor o da ilk sabah yataktan kalktığım da oğluşu sabah zor götürüyorum valla 😂
EsoMom_ 4yaprakliyoncam insallah duyarsınızzzz :)) 6+6 yken duymuştuk çok azdı sesi ama pazartesi tekrar dinlicez :)))