Edizhr EsoMom_ ay benimde ilk başlarda yoktu birşey giderek bebek büyüdükçe hele aksama doğru şişkinlik bulantı Allah’tan kusmadim amaa maden sularıyla gün geçirdim ama şimdi iyiyim arada yine bı kendini belli ediyo da o kadar değil
EsoMom_ C_mentesee şimdi uyur merak etme hafif hareket eder 🤣🤣 bende pazartesi gidicem benimki daha kendi kendine hareketleri başladı :))))
Mltmzngn EsoMom_ EsoMom_ 19.haftadan bildiriyorum hala mide bulantısı yaşıyorum. Ve her gece 2 tane prilam içiyorum. Bunu içmeyince direkt kusuyorum hem de 1 günde 3-4 kez
Kalbimde 8+4 deyiz çok şükür iyi ilerliyoruz 15 gün sonra gel demişti cumartesi gidicez inşallah herşey yolundadır Şuan sadece aç olunca migde bulantım oluyor hafifi ve yemek yedikten sonra ama kustıracak şekilde değil başkada belirtim yok
EsoMom_ Kalbimde kız aramızda bir gün var 8+3 üz bizde maalesef benim de hafif mide bulantım var bende pazartesi gidicem :))))
haylaz95 Melikeakkc Altin23 aynı ben benimde 9.haftada başladı bulantılarım bayram arası dinlendirdi sağolsun çocuğum sonra geri başladı şuan 14.haftadan gün alıyoruz umarım artık biter tam rahatlıyor gibi oluyorum ve yine başlayacak hissi gelince korkuyorum ama bulantılara rağmen hiç koku hassasiyetim olmadı çok şükür birde şu ağızdaki acı tat o geçince rahatlayacağım galiba