EsoMom_ Gizmmis hahah daha minikmişşiş yaaa :))) benim ki 6 hafta sonra başladı 7. Hafta da arttı şimdi 8+3 olduk :)
Buketba EsoMom_ ben kiloluyum geç hissediceğimi düşünüyordum ama aşırı kendimi dinledim 18 e girince hissettim seyirmeleri 😍
Eliffbaby Buketba ben de aynı şekilde ama bi kaç gündür nerdeyse hiç hissetmiyorum konum mu değiştirdi acaba diyorum hissedersem de farklı noktalarda sanki onlar da anlık oluyor anlayamadan geçiyor
Maiyaig EsoMom_ 8. Haftada benimde öyleydi hele ki sabahları ama çok şükür ki 11 de bitti inşallah seninde kısa sürer canım ☺️
EsoMom_ MrvCgn oh maşalllah bende uyusam hamilelikten önce çok düşkündüm uykuya şimdi uykuya hasretim uykum gelmiyor 🤣🤣🤣
EsoMom_ Gizmmis kız ilerledikçe azalıyormuş benim arttı iyice bana 12 haftadan sonra olmuyor diyorlar sabret bakalım :)))
EsoMom_ Aysegul466 oha hey maşallllaaaah :)) sağlıklı sıhhatli çocuğunu kucağına alırsın insallah acısız sızısız bi doğum olur :)))
EsoMom_ MrvCgn öyle yapıyorsa içerim bende 🤣🤣 doktor bana verdi de vücut alışır bulantı daha artar diye korktum :)))
Gizmmis EsoMom_ ay valla inşallah geçer ya yoksa ayvayı yedim herşey aşırı kokuyo bu koku hassasiyeti çok kötüymüş 😶