EsoMom_ Selam kızlar 8+2 yizzz mide bulantıların yavaş yavaş artmakta ama muayene içinde gün sayıyorum heyecandan 🥰🥰🥰🥰🥰
Edizhr EsoMom_ 17+4 olacağız 12 de çok şükür herşey yolunda canım inşallah bulantın falan çok olmax rahat gecirirsin
Buketba EsoMom_ 19. Haftamdayım sürekli bebek hareketlerini hissedebilmek adına elim göbeğimde dolaşıyorum uyurken elim göbeğimde uyuyorum 😍 meme hassasiyeti ve aşırı uyku hali dışında iyiyimm 😇😇
Gizmmis EsoMom_ ay daha minnacık bişi uygulamaya göre 4+2 ama miğde bulantısı tavan herşey mi kokar insana ya🥴
MrvCgn EsoMom_ 11+2 agzımdakı acı tat gecmek bılmıyor cok zorlanıyorum karnım ac ama ıstahım yok bıse yıyesım gelmıyor sureklı uyuyorum 3. Hamılelıgım buna da şükür🤲
C_mentesee 36+6 dan merhaba çocuk artık karnımı delip çıkacakmış gibi hissediyorum 🥹😅 inanılmaz bir kasık ağrım var bacak kenarlarım resmen beni bırak sen devam et diyor rabbim hepimize kolaylık versin 😂😂🥰
EsoMom_ Buketba bende uyuyabilsemmmm keskeee 🤣🤣 ayy minik minik pıt pıt yapıyorlar genelde ilkinde 22 haftasında hissetmiştim :)
QueenM77 Buketba Ayy bende 19+5 günlüğüm ama henüz daha tam olarak hareketlerini hissedemedim. Son bi kaç gündür böyle karnımda bazen seyirme gibi şeyler hissediyorum ama bebek hareketleri midir bilmiyorum. Siz hissetmeye başladınız mı? 😊😊
merveblttt Buketba bende sizinle aynı haftadayım acaba karnınız da sertleşme var mı benim aşırı cildim gerildi
Grendaaii Buketba hahah yaaaa bende öyleyim ana 21. Haftadan sonra elini koymasan bile hissediyorsun kıpır kıpır boncuk ya😍😍
Edizhr EsoMom_ ay benimde ilk başlarda yoktu birşey giderek bebek büyüdükçe hele aksama doğru şişkinlik bulantı Allah’tan kusmadim amaa maden sularıyla gün geçirdim ama şimdi iyiyim arada yine bı kendini belli ediyo da o kadar değil
Mltmzngn EsoMom_ EsoMom_ 19.haftadan bildiriyorum hala mide bulantısı yaşıyorum. Ve her gece 2 tane prilam içiyorum. Bunu içmeyince direkt kusuyorum hem de 1 günde 3-4 kez
QueenM77 EsoMom_ Yaa bende 19. haftadayım böyle minik pıt pır seyirme tarzı şeyler hissediyorum acaba bebek hareketleri olabilir mi 🥰
Buketba EsoMom_ ben kiloluyum geç hissediceğimi düşünüyordum ama aşırı kendimi dinledim 18 e girince hissettim seyirmeleri 😍
Buketba QueenM77 ben de sadece seyirme hissediyorum ve hamile olmadan önce böyle bir his yaşamadığım için bebektir diye düşünüyorummm 😍😍
EsoMom_ Gizmmis kaç haftasın :) Benim öyle koku değilde sabahları bulanıyor akşam yatarken bulanıyor gün içinde bulanıyor mide mide değil sanırsın çalkalamasyon🤣🤣
EsoMom_ QueenM77 evet bebeğin seninle iletişime geçiyor ileri haftalar da o tekmeler bi güçleşecek var ya ben karnımda kavga ediyordum ben vuruyordum karnıma o da bana buruyordu 🤣🤣
Gizmmis EsoMom_ uygulamaya göre 4+2 ama çok kötü oğlumda hiç böyle şeyler yoktu 😶 gittiğinde doktora söyle muhtemelen perişan verirler o baya rahatlatıyor ☺️ doğurmaz niye neler çekiyoruz ya 😂
Maiyaig An itibariyle 16+2 olduk 😍 çok şükür hiç bir belirtim yok hatta arada unutuyorum bile diyebilirim 😅 ama bi an önce hareketlerini hissetmeyi dört gözle bekliyorum oğluşumun
EsoMom_ Gizmmis hahah daha minikmişşiş yaaa :))) benim ki 6 hafta sonra başladı 7. Hafta da arttı şimdi 8+3 olduk :)
EsoMom_ MrvCgn oh maşalllah bende uyusam hamilelikten önce çok düşkündüm uykuya şimdi uykuya hasretim uykum gelmiyor 🤣🤣🤣
Maiyaig EsoMom_ 8. Haftada benimde öyleydi hele ki sabahları ama çok şükür ki 11 de bitti inşallah seninde kısa sürer canım ☺️
nnisanannesiii EsoMom_ 26+3 nefes darlıgı, uyku problemleri, varisler, çabuk yorulma derken bir an önce sağlıkla dogurmak istiyorum 😂😂❤️
ozgeserin nnisanannesiii 27 haftada ikiz gebeyin aynı durumdayım kasık ağrısı pelvik ağrısı bide minikler tepkileriyle iyice alt tarafa baskı yapıyor koca koca tepikler hissediyorum 🙈🙈 karnım desen koca davul gibi gerim gerim geriliyor. Bide grip oldum iki gündür rezil geçiyor öksürük var öksürünce karnım acıyor 😣
EsoMom_ Aysegul466 oha hey maşallllaaaah :)) sağlıklı sıhhatli çocuğunu kucağına alırsın insallah acısız sızısız bi doğum olur :)))