Arzu19988 Lolopelo hem soylemia hem parmagiyla gostermis doktorun canim🤣biz doktordan daha iyi bilmiyoruz her halde saglikla gelsin
Havva578 Doktor söylemiş zaten cinsiyeti bize doktordan dahami çok güveniyorsunuz biz kız desek ne olcakki doktor görmüş cinsiyetini söylemiş size
Havva578 Lolopelo usg biz cekmiyoruzki usg bakan doktorlar bilir bı resimle biz nerden bilelim doktor değiliz sağlıkçı değiliz yani
Aslihanfindik Yav kadın biri kız biri erkek demiş kafası karışmış sormak istemiş sordu değişik değişik cevaplar veriyorsunuz daha çok moralini bozuyorsunuz sorusu saçma geldiyse çıkın cevaplamayın
ayeylul-151 Lolopelo Kaç haftalıksınız acaba iki gün sonra tekrar gelin bakalım diyip bakmak mı istedi demekki kızdan emin olamamış pozisyon uygun olmamış olabilir . Ama şuan baktığımda çıkıntı var erkek duruyor
Lolopelo ayeylul-151 ayeylul-151 15+5 oldum canım o sırada 15 haftalıktı hastahanede yatıyordum yoğun mide bulantısı kusmadan dolayı hergün usg yapıyorlardı birgün kız derdi diğer gün erkek
2cocuk2kopek Lolopelo kaç haftalıksınız? Alışveriş için soruyorsanız 19-20 ye kadar bekleyin o zaman lar netleşiyor
Lolopelo 2cocuk2kopek alışverişi çok geç yapmayı planlıyorum ama insan karnını severken oğluşum yada kızım diye sevmek istiyor ☺️
Beyzanrcnp Lolopelo aynısı bende de oldu bir hafta arayla kız sonrada erkek dendi şoka girdik ve bize senin gibi göstermedi erkek diye farklı doktorlar bakmıştı bana da senin gibi gösterseler emin olacam bunu verdi sadece
ayeylul-151 Beyzanrcnp yaa kaç haftalıkken değişti acaba bende birkaç birşey almak istiyorum degişirse diye biraz daha bekliyorum detaylıyı
ayeylul-151 Lolopelo en son dediğidir diye düşünüyorum zaten pipisi var belli hayrlı olsun inşallh gönlündeki olmuştur