ayeylul-151 Lolopelo en son dediğidir diye düşünüyorum zaten pipisi var belli hayrlı olsun inşallh gönlündeki olmuştur
Lolopelo ayeylul-151 teşekkür ederim Allahım olmayanlarada versin gönlümde herzaman sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat vardı cinsiyeti hiç farketmez ama insan merak ediyor ☺️
ayeylul-151 Beyzanrcnp yaa kaç haftalıkken değişti acaba bende birkaç birşey almak istiyorum degişirse diye biraz daha bekliyorum detaylıyı
Lolopelo ayeylul-151 15haftalıkken kız 15+2 de erkek dendi bana hastahanede yatıyordum oyüzden 1 gün var arada
Lolopelo Sanane25 haftası daha küçük olduğu için söylemediler gramını ama ben hastahanede yattım 5 gün çok kusuyordum ondan benek serum takviyesinden sonra gelişimi 1 hafta önde olmaya başladı serumlar yaradı bebişe 15 olması gerekken 16hafta oldu
ayeylul-151 Beyzanrcnp yaa 17 haftalık neye göre kız dedi o zaman üç çizgisi görmesi lazım veya ne değişti erkek oldu değil mi bende bu durumu yaşarmıyım bilmiyorum ama isim bile buldum bakalım 🥰 hyrlı olsun bu arada
Tatlisanne42 Lolopelo yani net bı şekilde pipisini göstermiş doktorunuz değişme ihtimali yok bundan snra değişir diye umut ediyorsun ama değişmez