24Mavi24 Lolopelo canımm erkek belli bacak arasında pipisi var 2 gün önce belki pozisyonu uygun değildi yanlış görülmüş olabilir kordon diye düşünmüş olabilir ama bariz belli bacak arası erkek yani
Lolopelo a-koroglu 2 gün öncede kız dendi ve 15 haftalığım yani artık net belli olması lazım ama değişik değişik cevaplar veriyorlar pipimi ile kordon karıştırılıyor deniliyo hep ben iki cinsiyeti de istiyorum ama neye inancağımı şaşırdım 😂
a-koroglu Lolopelo anladım ama bence o kordon değil pipi ilk attığınız fotoğrafta bariz belli belki 2 gün önceki doktor yanılmıştır
Nergiznane Lolopelo banada 12 haftada erkege benziyor dedi doktorum 18 haftada kız dedi 21 haftada detayliya giricez orda yanılma payı olmaz orayı bekliyorum bende
Lolopelo keyfimin-kahyasi-misin ay düzgün okuyun şu postu ya 2 gün öncede kız dendi diyorum bi konuda bilgin yok ise fikrinde olmasın bence
Havva578 Lolopelo usg biz cekmiyoruzki usg bakan doktorlar bilir bı resimle biz nerden bilelim doktor değiliz sağlıkçı değiliz yani
Lolopelo Sedef-345 a-koroglu inşallah öyledir ya arada 2 gün var birde hani uzun bi süre olsaydı bebek küçüktü görememiştir dicem ☺️
Miinniik Lolopelo erkek gozukuyor canım bu sene doktorlar mi bi garip bebekler mi anlamadım çok yanılma var. Bana da 15+3 kız bebek 16 yüzde yüz erkek dedi. Allah gönlüne göre versin