Berrycancan Melisa_kznsl Ama dikkatli olun kendinizi gözlemleyin ve gün aşırı yerleri ellerinizle silin o ördek yürüyüşü ve o pozisyon bebeğin inişini kolaylaştırır :)
Melisa_kznsl Berrycancan tamam hem temizlik hem doğum kolaylaştırmak ikisini de aradan çıkarmış olurum 😊
keyfimin-kahyasi-misin Berrycancan Ben TLF dan eşime videsunu atmıştım Daha dikisim bile atilmamisti 🤣🤣dogyracagim net olmadığından eşimde yoktu hastanede
Berrycancan Yenibirisi bir sorun olursa Allah göstermesin yönetebilecek bir hekimin ve o hekim için gerekli şartların olmasıda çok önemli. Anestezi hekimi , Amelşyathane , gerekirse kan rezervi olan gibi gibi sıralanabilir
Yenibirisi Berrycancan çok teşekkür ederm inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Melisa_kznsl Seyda-06 evet günde 3 hurma yemeye başladım dün de yürüyüş merdiven inme çıkma yaptım bugün de akşama doğru yürüyüşe çıkarım inşallah 😊
lili19 @Melisa_kznsl hurma yürümek iş yapmak ve doĝum kolaylaștıran haraketler yapmak bide Meryem ana otu kullanmak doĝum sancilari başladıĝında
Seyda-06 Melisa_kznsl şu hurma deneyimini bizimle de paylay canım inşallah işe yarar da allah kolay doğumlar versin bir avazda inşallah 😊
Melisa_kznsl Berrycancan kendi doktoruma sordum da size de sormak istiyorum biz eşimle korktuğunuz için hiç birlikte olmadık ama doğumu kolaylaştırmak için ilişki yaşasak sizce bir mahsuru var mı?
Parinas Melisa_kznsl doğumu başlatmak için öneriliyor zaten. Ama korunmadan yani afedersiniz içeri boşalma olması lazım. Spermin rahim ağzını yumuşatma özelliği varmış. Orgazm olunursa zaten doğum tetikleniyor. Bi taşla iki kuş🙈
Berrycancan Melisa_kznsl eğer hekiminiz özellikle birlikteliği yasaklamadıysa kesinlikle kaçınmayın . Yukarıda da yazdığım gibi spermininde içinde olduğu sıvı içerisinde rahim ağzını yumuşatıp açılmasını kolaylaştıracak maddeler var .
Parinas Melisa_kznsl doğumu başlatmak için çok şey söyleniyor çoğunu biliyorsunuzdur zaten. Eğilerek yer silmek merdiven inip çıkmak ananas yemek hurma yemek vs. Ama ben doğumun hızlı olması için bişey önercem. Doğumda sancı çekerken ne durumda olursanız olun olduğunuz yere çökün. Bunu doğum sırasında ebe söyledi. Epidural vardı çoğu sancıyı hissetmiyordum bacaklarım yarı uyuşuktu ama ona rağmen kollarımdan tutup oturttu beni her seferinde. Bebek kanalda ilerleyemez yatarken ve dimdik dururken dedi. Öyle de oldu keşke ilk doğumumda söyleselerdi bana sadece yürüdüm ileri geri bilmediğimden. Şimdi herkese söylüyorum
Melisa_kznsl Parinas çok teşekkür ederim genel bilgiler yanında böyle değerli bilgiler de geliyor ve insanı rahatlatıyor benim de ilk gebeligim ve tecrübeleri dinledikçe daha çok içim rahatlıyor sagolun 🌸
feynnur Parinas korunmalı şekilde ilişki olsa doğumu tetikler mi? 38 haftadayım. Ama enfeksiyondan dolayı korunmasız yapamam. Korunmalı yapsam tetikler mi
Nurnur2 Berrycancan ne güzel mesleğini severek yapan insanlar azaldı maalesef İlk kızımda bir doktora giderken ikinci kızımda 5-6 doktor gezdim 🤦🏻♀️
Melisa_kznsl Berrycancan yok yasaklamadi çok teşekkür ederim eşim de korkusunu yenebilirse insallah baska bir sıkıntı yok😊