Mehlika_ Koala_ ilişkiye göre mi hesaplamak gerek acaba ? Ben uygulamaya göre bakıyorum o da son adet tarihine göre hesaplıyor
Rav-Ebu Koala_ sat ve bat nedir sizin ?? Benim sat 15 Mart bat 12.mart dün kan verdim negatif çıktı ama bugün adet olmadim 🥺
Rukiye14 Merhaba. Benim de 3+3. Rüyamda görünce kalktım test yaptım silik çıktı kan verdim. Değerim 35. İnşallah sağlıklı ilerler hepimizinki. Düşük ve kimyasalım olduğu için korkuyorum.
Rav-Ebu Kızlar benim son adet tarihim 15 Mart birdaha ki adet tarihim 12 Nisan dün kan verdim 2.30 çıktı bugün adet günüm hala olmadım sancım var ama adet olmadım sizce geç döllenme olabilir mi ? Normal de 26.28 günde adet oluyorum
bernaE50 Koala_ son adet tarihi 16 Mart olacak tarihi de 13 Nisan aşırı bel ağrısı baş ağrısı Kasık da batma oluyor test yaptım biri silik çizgi çıktı kan verdim 0.6 çıktı hastalanmazsam bidaha kan vereceğim anlamadım
-mavim- Koala_ dün öğrendim bata 1 gün varken. Ovülasyon testim koyulaşınca şüphe ettim awox testi yaptım çıktı canm. Beta 67
Mehlika_ Bir de kanı nasıl veriyoruz kızlar? Sağlık ocağına sabah gidemem acile gitsem alırlar mı öğleden sonra
ilaydagkk1 Mehlika_ ilaç kullanıyorum gebelik şüphem vsr derse bsksrlar veya özel hastanede direk beta derseniz bakarlar
Grimsi Mehlika_ ben özelin acilinde veriyorum kanı hiç muayne ücreti ödemeden giriş bölümünde beta testi vermeye geldim diyorum giriş yaptırıp veriyorum kanı
Grimsi Mehlika_ 7 gün kala 1.1 6 gün kala 8.2 ile öğrendim dün 66.55 çıktı yarın da beklenen adet günüm Sizin daha erkenmis belki çıkmayabilir 7 gün kala benimde çıkmamıştı
Mehlika_ Grimsi göbeğimdeki ağrı korkutuyor yoksa beklemek sıkıntı değil de 🥺 neyse bakalım bende sabredeyim 3 4 gün daha
Grimsi Mehlika_ erken öğrenmek de bı değişik oluyormuş insanı strese sokuyor arttı mı artacak mı filan diye Ben kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden iyi oldu ama sürekli aklımda acaba arttı mı ne durumda diye yarın bı daha kan vereceğim 4. Kanı