Deletedmom_789 Bende 5+4 silik çizgiyle öğrendim herkes hamilesin diyordu adetime üç gün varken silik çıktı kan verdim ertesi sabah erkenden 37 çıkmıştı
Deletedmom_789 Mombabyy777 benimde yaklaşık dört gün bıyunca geldi önemli değilmiş yerleşiyormuş diye benimki kesildi dün keseyi gördüm
beyzanin Kızlar bende perşembe akşamı 7.40 gibiydi saat verdim kan 14.9 du bugün sabah 10.30 ta tekrar kan verdim 15.22 olmuş yani çok artmamış sebebi ne ki?😏
keyfimin-kahyasi-misin Koala_ Şuan değil ama Bu grbeligimi Üç haftalikmis öğrendiğimde 🥹🤣Şuan 5 günlük
Demerve Mombabyy777 merhaba bir sorun olduğunu sanmıyorum bende de 6. gün olmuştu aynı durum. Her hamilelikte görülmüyor bu durum istisnai biraz. Doktora gittik, bir sorun yokmuş henüz kese yeni oluşuyor dedi. düşük tehlikesi ilk 3 ay için her kadında var tabi.
Koala_ Mehlika_ ben gebeliğimi sat den itibaren hesaplamiyorum cünkü eşimin yanında değildim. Yanına geldiğim günden itibaren hesaplamam gerektiğini söyledi doktorum o yüzden 2 hafta 4 günlük şuanda🤗
Mehlika_ Kızlar benim sat 23 mart ama adetten çok farklı belirtiler var. Göbek çevremde ağrı var belimde ve kasıklarımda. Evde test henüz negatif sizce kanda çıkar mı ? Lütfen yardımcı olun çatlıycam ilk gebeliğim
Mehlika_ Ayrıca diyet yapıp 1 buçuk kilo vermeme rağmen bir haftada göbek çevrem 5 cm genişlemiş. Bu ödem midir ? Göbek deliği acıyo
Mehlika_ Koala_ ilişkiye göre mi hesaplamak gerek acaba ? Ben uygulamaya göre bakıyorum o da son adet tarihine göre hesaplıyor
Grimsi Mehlika_ 7 gün kala 1.1 6 gün kala 8.2 ile öğrendim dün 66.55 çıktı yarın da beklenen adet günüm Sizin daha erkenmis belki çıkmayabilir 7 gün kala benimde çıkmamıştı
bernaE50 Koala_ son adet tarihi 16 Mart olacak tarihi de 13 Nisan aşırı bel ağrısı baş ağrısı Kasık da batma oluyor test yaptım biri silik çizgi çıktı kan verdim 0.6 çıktı hastalanmazsam bidaha kan vereceğim anlamadım