Grimsi Mehlika_ erken öğrenmek de bı değişik oluyormuş insanı strese sokuyor arttı mı artacak mı filan diye Ben kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden iyi oldu ama sürekli aklımda acaba arttı mı ne durumda diye yarın bı daha kan vereceğim 4. Kanı
Mehlika_ Grimsi içini ferah tut bence canım inşallah her şey yolunda gider. Aslında ni uğraşı bulsak iyi olacak yoksa insan sürekli düşünüyor
Mehlika_ Derya146 benimde 20 si canım. Şimdilik bekliyorum ama göbeğim ağrıyor baya. Bir de geçen çarşamba çok az kanama oldu peçeteyle anlaşılacak açık renkti sanırım yerleşme kanamasıydı
Mehlika_ Derya146 aynılarını yaşayan birini görmek rahatlattı inşallah sonuçlarımız istediğimiz gibi gelir
Grimsi Rabi2345 benimki şuan daha 3+5 günlük henüz kese gözükmez 10 gün sonrasına çağırdı doktorum inşallah o zaman görürüz Ama önceki gebeliğimde beta 1000 kusurdu adetimin uzerinden 3 gün geçmişti keseyi gördüğümüzde vajinal bakilmisti ama
Deletedmom_789 Rabi2345 Betayı bilmiyorum ama 5+3 tü benimki geç döllenmeydi diye baya küçüktü kese ama 6mm falan
Mehlika_ Derya146 tabi paylaşırım canım. Şu an regle 7 günüm var henüz erken haftaiçi kan vereceğim o zaman sana yazarım