Gmzle Birbebisannesi bizde aynı şekilde canım öncesini değerlendirdik bidaha da olmadı geçti de zaten değerlendirmek te gelmiyor içimden çünkü günüm geçti
Birbebisannesi Gmzle ama nasip bilemeyiz belkide önceki gün değerlwndiridğimiz işe yarayacak geç döllenme olacak. 🙏
Leylabngll Tam8 canını skma canm ama sperm vücutta 72 saat canlı kalabılıyo belkı çatlamada o sperm de döllenme gerceklestırebıklır bılemessın rabbım ol derse her sekılde olur gönlünüze göre olsun insaAllah 🌸
Tam8 Leylabngll Sağaol canim dün degerlendirmistim en son bugun catlamayi gördüm nasip kismet dedigin gibi🩷
miracsmom_ Leylabngll Bat 24 bakalım 9unda pik gördüm hayırlısı artık beklemeye çekildim inşallah bu ay o aydır🫠🫠
miracsmom_ Birbebisannesi bizde 9 da pik gördük ama 8 ve 9 değerlendirdik çatlama kısmını bizde değerlendiremedik ama inşallah ikimizde bu ay hamile oluruz inşallah hayırlısıyla🫠🫠
Minikcivciviimm Kızlar kaset test aldım bugün onu ne zaman yapmalı awox yokmuş su pahalı olandan vardi adını bilmiyorum ama ondada forumda okumuştum yalancı silikte cikabiliyormus bu kaset testleri ne zaman yapmali
Kuppraa Minikcivciviimm Yani genelde adet gecikince yapın diyorlar kaset testlerde hatta hassasiyeti erken gebeliğe göre daha az benim bildiğim kadarıyla o yüzden adete çok yakın ya da gecikince yapmak gerekiyor diye biliyorum 🥲
Minikcivciviimm Kuppraa teşekkür ederiiim bende o şekilde diye duymustum biraz once forumda baska birisi kaset test atmış adetime 2 gun var cift cizgi görmüş buyuk ihtimalle erken yumurtlama oldu onun ki haydi bizlerde inşallah güzel sonuçlar alırız
Kuppraa Benim bat 26 daha çok var ama dayanamayıp test yaptım prodoctor da silik çizgi çıkmıştı sonra awox yaptım heyecanlanıp tabiki negatif çıktı 🥲🥲 o yüzden çokta erken yapmamak lazım sanırım ama dayanması da çok zor 🥲