Minikcivciviimm Kuppraa teşekkür ederiiim bende o şekilde diye duymustum biraz once forumda baska birisi kaset test atmış adetime 2 gun var cift cizgi görmüş buyuk ihtimalle erken yumurtlama oldu onun ki haydi bizlerde inşallah güzel sonuçlar alırız
Eco111 Yumurtlamadan en erken kaç gün sonra kanda çıkar merak ediyorum önümüzdeki aya kaldı heralde benim bat 20 çok koyu çizgi göremedim gibi bu ay ovülasyonda
HilalSK Leylabngll bat 20 2 gün önce göğüs hassasiyeti başladı ve beyaz kremsi akıntım var 2 tane yumurtam çatları sağ tarafımda yumurta takibi yaptırıyorum sizde durumlar nedir belirtiniz var mı
Leylabngll HilalSK canm benim bat 23 bugün kasıklarımda batma var ama gel gör ki elimde olmadan kafam hep gebelıkte o yüzden vücudumu anlayamıyorum maalesef 😂 sızın adetten ıtıbaren kaçıncı gün yumurtlama ve catlama görüldü 💕
Leylabngll HilalSK 1 Nisan da catlama oldu yanı degıl mı aslında uzerınden 11 gün geçmiş acaba bi test mı yapsan
GEBES3 Leylabngll bat 25 bu ay tamamen saldım nasip olursa olur artık 7. Ayımız 🫠 inşallah güzellikle sağlıkla gelsin 🫶🏻
Minik_04 Leylabngll bat 22 nisan adetim bu aralar biraz kafayi yedi ama yenede umutluyum😂sık idrara çıkma ve akıntı disinda bir belirtim yok
Leylabngll Minik_04 evet evet bende 2 gündür sık ısrara çıkıyorum ve akıntı var bakalım neler olacak 🌸
Minikcivciviimm Leylabngll gebelik olunca akıntı sürekli gelmeye devam mı ediyor bilginiz var mi benim kesildi 2 gündür olmuyor akıntım
Leylabngll Minikcivciviimm valla canısı gebelik olunca oluyor mu Bılmıyorum ama benim bı kaç gündür afedersın ama sümüksü bi akıntım oluyo vücudumda farklı olan şey bu
Bglmmrn Leylabngll He ya hiç sorma aylardır olmuyo bu ay inşallolur bakalım nasıp bu ayda olmazsa daha da bırakıyorum korunmaya devam edecem 😶🙄