Leylabngll Westmoreland aa çok iyi catlama üzerinden 7 gün geçmiş 5 6 gün sonra insaAllah vardır ve testınızde çıkar
Mamiko_2020 GULLMOMMY yumurta akı gibi akıntım geldi sonrasında çok hafif sol kasık sızım oldu ordan anladım 🥰ovülasyon testleri çok sıkıntıya sokuyor ya gerçi böylede sıkıntıya giriyorum olacak mı vs diye o ayrı konu 🤣
Birbebisannesi Ben yumuetlamayı 8 inde gördüm ama değerlendiremedik. Çatlamayıda değerlwndiremedik. Öncesini değerlendirmiştik. Şimdi değerlendirmeye devam edicez ama dediğim gibi önemli günleri kaçırdık😔
yasarceyda12 Birbebisannesi üzülmeyin çatlamadan önceside önemli sperm vücutta kalabiliyor sonuöta her hamile kalan yumurtlama testi yapmıyor bende 22 nisan adet tarihim 8-9 unda koyu gördüm yumurtlamayı ama biz 5-7-10 değerlendirebildik nasip kısmet
Gmzle Birbebisannesi bizde aynı şekilde canım öncesini değerlendirdik bidaha da olmadı geçti de zaten değerlendirmek te gelmiyor içimden çünkü günüm geçti
miracsmom_ Birbebisannesi bizde 9 da pik gördük ama 8 ve 9 değerlendirdik çatlama kısmını bizde değerlendiremedik ama inşallah ikimizde bu ay hamile oluruz inşallah hayırlısıyla🫠🫠
Minikcivciviimm Kızlar eczanede awox ne kadar yakinda yok gidip soramiyorum merkezde indigimde almam gerekiyor internetten alayim dedim aam guvenemedim de eczanelerde ne kadar
Tam8 Leylabngll Benimde 25 nisan adetim o ulaston testi ilkkez aldim iki gün ust uste pik gördüm değerlendirdim bugün çatlama sanirim ama degerlendiremiycem skntı olurmu bilginiz varmi
Leylabngll Tam8 yanı keske ılk gun ku pik i degerlendırıp ıkıncı günü es geçip çatlamayı degerlendırseydınız çünkü çatlama günü daha önemli sperm catlama günü döllenme gerçekleştırıyo
yasarceyda12 Bat Tarihim 22 nisan 8-9 nisanda koyu çizgi gördüm 5-7-10 nisanı değerlendirdik inşallah şansım yüskektir kızlar sizce
Gmzle Leylabngll bat 23 kimyasal geçirdim 10 gün sürdü kanamam sanırım yumurtlamam kanama sonunda oldu çünkü çok akıntım vardı perşembe pazar ilişki oldu takvimde pazartesi ilişki gösteriyordu yumurtlama öncesi ilişki oldu başka olmadı 2 gündür çok yoğun akıntım var anlamadım