ddefnos minikkurabiyelerinannesi tekin_manav10 bu sayfa sipariş alıyor ve hersey var bir bakin instagramda bazen getir siparistede yeni çıkan meyveler geliyor bölgenizde onuda kontrol edin :)
minikkurabiyelerinannesi ddefnos Bölgemize getir gelmiyor hahaha 🤣 ama bulamazsam dediğiniz sayfadan sipariş veririm 💗
Ebru1234 minikkurabiyelerinannesi benim canım da yaz meyvesi. Çekiyor aldık bulduk ama tadı yoktu hala canım istiyor yaa
Htc4345 minikkurabiyelerinannesi aynenn düşününce mantıksız geliyor ama olumlama yapalım bosver bu kadar tesadüf olmaz öğrenince cinsiyeti haber verir misn m.ettim 😀😀
Psikoanne Yaa keşke bende bir şeyler aşersem , hamilelik boyunca hiç aşermedim nasıl bir duygu merak ediyorum 😅 eşimi biraz yormak istiyorum ama yok işte
minikkurabiyelerinannesi Psikoanne Bu benim 3. Hamileliğim ilk hamileliğimde Çağla ve erik aşermiştim almıştık ama internet üzerinden 😂 ikinci de lahmacun ve erik 😂 bunda şeftali 🙈
Htc4345 gizem_sert bi tane yedim zar zor bulmuş eşim sağolsun ama rüyalarimdaki gibi değildi tadı güzel değildi 😀😀yazı beklemek lazım
KumpirsMom minikkurabiyelerinannesi migros ve macro center genelde tropikal meyveler satıyor ayrıca migrosun taze manavı var ordada bir çok meyve var uygulaması üzerinden bi bakın var mı diye
minikkurabiyelerinannesi KumpirsMom bulunduğum yerde metro yok Migros var baktık yoktu online olarak bakınca da stokta yok diyor
Gulsahs Valla bende hamileliğimden bu yana erik aşermiştim hiç bir yerde yok hala da aşeriyorum 1 ay sonra doğumum var ama şuan deli gibi yemek istiyorum internetten aldık çürük geldi yine yiyememiştim eşime söylüyorum görürsen direk al diye içime oturdu😬
minismom minikkurabiyelerinannesi seftalimi gecenlerde benimde canım istedi alısveris yaptıgımız manava sordu esim ne zaman cıkar diye halde var ama almadım pahalı daha getirsem satamam dedi esimde gidince 2 tane bile getirsen olur dedi getirmis gelmis adam Allah razı olsun sorsanız bi yere halde flan bulunur belki