Esseraa22 @minikkurabiyelerinannesi ayy Ankara’da olsaydınız ben yazın derin dondurucuya koydum bir poşet verirdim getirirdim tabi taze gibi olmaz ama en azından tadını alırdınız asermeniz giderdi kaç zamandır yiycegim canım istemiyor bı turlu aseremedim😁duruyor dolapta
Gamzeli_03 minikkurabiyelerinannesi iki hamilelik geçirdim ikinci de sırf isteyeyim diye birşey istedim oda kabak dan bozma birşey çıktı adını demeyem ben yine 😂😂😂
gizem_sert Htc4345 🤣🤣 ne kadar çok canı şeftali çeken varmışş hamileliğimin başından beri tek aşerdiğim şey şeftali bi yerde buldum ama donuk olduğu için istediğim tadı alamadım çıksın artık da doya doya yiyelim 😍😍
Htc4345 minikkurabiyelerinannesi bnm ki kız ne kadar doğru bilmiyorum ama şeftali isteyen arkadaşlarim da vardi onların da kızı oluyor bilimsel bir tarafı yok İnternete görmüştüm 😀
minikkurabiyelerinannesi Htc4345 Şaşırıdım yiyeceklerin cinsiyetle alakası olur mu ki 😃 hadi inşallah kızım olur bir oğlum var ne yalan söyleyeyim gönlümden geçen kız evlat 🌸💖 sağlıkla olsun da 🤲🏻
agustosboceklerim2 Htc4345 benim ilki kız onda şeftali asermistim ama yiyemedim 😬 ikinciye hamileyim İskender aserdim gidip yedik eşimle cinsiyet erkek
Htc4345 gizem_sert bi tane yedim zar zor bulmuş eşim sağolsun ama rüyalarimdaki gibi değildi tadı güzel değildi 😀😀yazı beklemek lazım
Htc4345 minikkurabiyelerinannesi aynenn düşününce mantıksız geliyor ama olumlama yapalım bosver bu kadar tesadüf olmaz öğrenince cinsiyeti haber verir misn m.ettim 😀😀
sekerleme minikkurabiyelerinannesi dün file markette nektari vardı şeftaliye yakın meyve😅 bir bakın isterseniz