minikkurabiyelerinannesi KumpirsMom bulunduğum yerde metro yok Migros var baktık yoktu online olarak bakınca da stokta yok diyor
agustosboceklerim2 Htc4345 benim ilki kız onda şeftali asermistim ama yiyemedim 😬 ikinciye hamileyim İskender aserdim gidip yedik eşimle cinsiyet erkek
minikkurabiyelerinannesi agustosboceklerim2 şeftali olanlar kız mı gerçekten yaaa bir kızım olsun istiyorum 😄😄 kızım olsa ayyy havalara uçarım sevinçten
minismom agustosboceklerim2 aa oyle biseymi varmıs 🤣 ilkim kız ama onda seftali asermedim hep tursu suyu aserdim bu hamileligimdede ilk zamanlar iskender aserdim gecenlerdede seftali 🤣
minikkurabiyelerinannesi Psikoanne Bu benim 3. Hamileliğim ilk hamileliğimde Çağla ve erik aşermiştim almıştık ama internet üzerinden 😂 ikinci de lahmacun ve erik 😂 bunda şeftali 🙈
Psikoanne minikkurabiyelerinannesi ne güzel yaa çok özeniyorum aşerenlere 😅😅😅 yalancıktan da aşermek keyif vermiyor 😅
agustosboceklerim2 minikkurabiyelerinannesi valla bende öyle şeftali aserenlerin hepsi cinsiyet yazsa belli olur bence 100/100 olmasa da 😂 benim kızdı şeftali asermistim
Htc4345 minikkurabiyelerinannesi minikkurabiyelerinannesi eşime demiştim inanmamıştı şeftali isteyenlerin kızı olur demiştim gülmüştü bana bak nasılda haklıymışım 😀😀
agustosboceklerim2 minismom oylebisey yok tabiki de olma ihtimali var mıdir diye dedim 😂 ben şuan eriğin çıkmasını bekliyorum dört gözle şuan çok pahalı alamıyorum malesef 😬
Hurit minikkurabiyelerinannesi kayısı mı aşerdiniz acaba ? Dün file markete gitmiştim orada kayısı nektari ve erik gördüm bilginize 🌸
sehnazz000 minikkurabiyelerinannesi Migrosa baktınız mı ? Dün şeftali gördüm çünkü buraya geldiyse İstanbul’a kesin gelmiştir
minikkurabiyelerinannesi sehnazz000 ben İstanbul’da oturuyorum ama İstanbul gitmek bize 3-4 saat Silivrideyim 😂😂😂😂😂 baktık kalmamış sanırım yoktu sorduk çalışana yok dedi online sitesinde de baktık stokta yok diyor fileye bakacak eşim iş çıkışı ve anpa grosa
Ssozdmr minikkurabiyelerinannesi aseriyorum net ben buradan söylüyorum ama geldiği gibi çözüldüğü an tüketilmesi lazım organik saklammış ürünler 🤩