Bestesimmons Elif_su4 ilk olarak onlar ilaç değil vitamin. İkincisi, eşiniz resmen sizin ve bebeğinizin sağlığını saçma sapan inanışları yüzünden tehlikeye atıyor ve siz de bu cahilliği kabul mu ediyorsunuz? Vitaminleri almasam ne olur ne demek çok ilginçsiniz. Allah akıl fikir versin
LadyX Bestesimmons AMİNNNNN 😂 bu forumda okuduğum açık ara EN EN EN EN SAÇMA posttu bu yaaaa………………. asla unutamayacağım sanırım
LadyX Elif_su4 böyle bir saçmalık olabilir mi? Şakadır umarım bu söylediğiniz. Doktorlara ve bilime karşı gelebilecek bir cehalette biriyle yaşanmaz…..
aysegul-2509 Elif_su4 o zaman doktorunuz uzmansa eşinizin ihtisası doçentlik herhalde doktorun verdiği ilaca karşı çıkıyorsa.kullanmaya ihtiyacın varki doktor vermiş bunları.yiyip içtiklerinden alabileceğin vitaminler olsa neyse.ikisinide sadece besinlerden karşılaman mümkün değil mutlaka takviye alman gerekiyor.Allah korusun sana yada bebeğine bişey olsa senin yüzünden oldu diyede der
XBurcuburcu Elif_su4 Asla ama asla dinlemeyin gerekirse gizli gizli için vitaminlerinizi omega3 demir magnezyum ne kadar önemli hem bir şeyden haberi yok hem doktor kesilmiş başına ay çok kötü iyiliğinizi istemiyo herhalde😬
Girlmama Elif_su4 yok canim kullanmasan bir sey olmaz demir depolarin bos bir sekilde dogum yaparsan maximum kan kaybindan gidersin mal mi kocan cinleniyorum soyle insanlara ya
Duduperi Doktor kullan diyosa kullanmalısınız, kullanma diyorsa kullanmamalısınız. Çok basit bir denklem aslında. Allah akıl fikir versin, o doğmamış günahsız bebeğin de yardımcısı olsun.
LadyX Borannnn herbokologun biri çıksın da binlerce yıllık tıp bilgi birikimine kafa tutup da aslında doktorlar yanlış biliyor ben ne dersem o olur desinler diye okumuş doktorlar 😂😂 ay neden bu kadar sinirlendim ben a aaaaa…. hayır böyle bir erkeği dinleyen kadın da normal değildir. Allah akıl fikir versin.
Borannnn LadyX kesinlikle katılıyorum doktor her zaman en iyisini bilir hadi eşin öyle dedi sen neden ciddiye alıyorsun değil mi vallahi şaşıyorum artık
Girlmama LadyX sabirim oyle benim demir depolari tavan yapmisti dogumdan sonra cok fazla dustu doktorum ozellikle aksatmamami dogumda ihtiyacim olacagini soylemisti adam saka gibi
Elif_su4 LadyX bilmeden bu kadar onyargi ile yaklaşmasaniz keşke, eşim çok baskın bir karakter ve ilaçları alıp çöpe attı, bir sürü tartışmamız oldu bunun için bende ne gibi bir sorun var ,ben de üzülüyorum, niye böyle yaklasiykrsunuz olaylara
BetulMom Elif_su4 size şunu söyleyim magnezyum ilacım bitmişti ve gece yatmadan alacağım için aman nolcak sabah alınca içerim dedim.gece ayağım öyle bi kasıldı kramp girdi ki uykudan bağırarak uyandım. Doktorun bir bildiği var ki veriyor .şu an özel bir dönemdesin eşin yanlış düşünüyor
Elif_su4 Esila23 benim eşim geçen ay beraber hastaneye gittiğimizde ben eşimin beslenmesine çok dikkat ediyorum dedi ,doktor da öyleyse tamam kullanmayın dedi ,bu sefer de yazdı kullan dedi eşim çöpe atmis
Deleted33000 Elif_su4 normal hayattayken yeterli alamıyoruz hele bide iki canliyiz ne kadar yicez ki hem bebegen hem bize yetecek vitaminler dinlemeyin siz için vitaminlerinizi