Cihangir09 Elif_su4 demiri kullanmazsanız bütün depolarınız boşalır zorlu bir gebelik ve doğum geçirirsiniz d vitaminine gelince bende kullanmadım doktorum da yazmamıştı
ikincibezelyeayak Elif_su4 Sonra çürüyen dökülen dişlerinizin yerine diş mi verecekmiş ? Doğumda kan kaybederseniz kan bankasından kan bulmak için gezecek veya kendi kan mı verecekmiş ? Allah cahillikten korusun . Bunları söyleyin açıklayın ve itibar etmeyin derim çünkü canınız ve karnınızda ki can size emanet
Elif_su4 ikincibezelyeayak Hiç bir şey demiyorum Allah ıslah etsin ,yok mümessiller doktorlarla anlasiyormus da bu tamamen ilaç pazarlamasıymiş da kendince bir sürü hakli sebebi var beyefendinin ,kendinden başka kimsenin doğru düşündüğüne inanmaz ,neymiş eskiler demir mi kullanıyormuş?
Alyadnz33 Elif_su4 Tabikide olur kullanlazsaniz olmamı yani sen ve bebek vitaminsiz kalırsınız kansız kalirsin ameliyat bile sakıncalı yani siz de içmiyorum diyip gizli için mecbur bunlar herşeyi söylemenize gerek yok
Elif_su4 LadyX bilmeden bu kadar onyargi ile yaklaşmasaniz keşke, eşim çok baskın bir karakter ve ilaçları alıp çöpe attı, bir sürü tartışmamız oldu bunun için bende ne gibi bir sorun var ,ben de üzülüyorum, niye böyle yaklasiykrsunuz olaylara
mavideniz9696 Elif_su4 alın tekrar gizlice yada aldırın birine gizlice için bebeğinizi düşünüyorsanız.
LadyX Elif_su4 bence eşiniz ne derse desin veya ne kadar baskın karakterde biri olursa olsun siz bir annesiniz ve her şeyden önce kendinizi ve bebeğinizi düşünmek zorundasınız. Eşinizin bu davranışının da hiç normal olmadığını size söylemek zorundayım. İzin vermeyin. Müdahale edin. Gerekirse kavga edin. Ha yok yine laftan anlamıyor mu o zaman da siz ona göstere göstere kullanmak zorunda değilsiniz o vitaminleri. Yani bir anne olarak aslında tüm sorumluluk size ait. Herhangi birinin lafıyla ki bu babası bile olsa hareket etmeyin. Allah korusun bebekte bir rahatsızlık olursa yine siz çekersiniz. Eşinizin düşündüğü gibi eski vitaminli güzel meyve sebzeler yok artık her şey pestisit içeriyor belki vitamininden çok zararı bile oluyor o besinlerin bize malesef. Devir değişti. Biz de uyum göstermek zorundayız. Bu eski kafalılıktan başka bir şey değil. Umarım siz inanmıyorsunuzdur bu saçmalıklara.
mavideniz9696 Elif_su4 hayatımda böyle cahillik duymadım böyle bir şey olabilir mi ? Doktorlar onu boşuna mı veriyor sizce Allah aşkına eşiniz ne sizi ne bebeğinizi düşünmüyor bence bunu bi sorgulayın. Bizim eşler de stok yapıyor bitmesin vitaminsiz kalmayalım diye Allah’a şükürler olsun akşam gelsin bi tekrar öpeyim onu
Gks_01 Elif_su4 o bilgiçlik yapacak diye çocuğunuzun gelişimini etkilemeyin . Dışarıdan alınabilen yetmiyor demekki takviye veriyor doktorlar doğduktan sonra da kullanacak d vitamini siz doktor ne derse onu yapın