minismom BebegimVeBenn_ yazarken soylemisti stn tamamen gecirmicegini sadece suyu rahat ic cocugunla ilgilen seni biraz idare etsin diye yazıyorum yoksa tamamen mide bulantısını kesen bi ilac yok demisti oyle boyle idare ediyorum artık insallah erken biterde
minismom Iremcim1505 aa ilki kucukmus daha ikiz gibi buyurler artık 😊 benimde ilki kız 2 yasında suan
minismom BebegimVeBenn_ p.tesi gunu tahlil sonuclarını ogrenmeye gitmistim gelmisken bebegede bakalım dedi gorduk
BebegimVeBenn_ minismom ben 2 li test yaptırmayacağım canım ilk gebeliğimdede yaptırmadım bu defada yaptırmayı düşünmüyorum
minismom BebegimVeBenn_ hakkımızda hayırlısı canım bende 11. Haftada gidicem ama baska hastaneye simdiki gittigim hastanede dogum yapmak istemiyorum
BebegimVeBenn_ eylull_01 ozaman bir sıkıntı yoktur canım kanama falan olursa önermiyorlar ama sıkıntı yok herşey normal dediyse sıkıntı olacağını düşünmüyorum
eylull_01 BebegimVeBenn_ 8’de gittik işte kalp atışını duymuştuk bir sonraki kontrol 24-25’inde bakalım cinsiyet için