Eylul1999 BebegimVeBenn_ benim 22 Şubat daha çok yeni mide bulantım başladı ama maalesef ilk gebeligimde de böyleydi 🥺
eylull_01 BebegimVeBenn_ tamı tamına 29 Ocak son adetim ve şuan değişik duygular içindeyim 🤣🤣🤣 Ayıptır söylemesi bu cinsellik işini ne yapıyorsunuz ya ilişki işini 3 ay önerilmiyor ama adama da yok denmiyor siz ne yapıyorsunuz
BebegimVeBenn_ Eylul1999 evett çok kötü bir durum bendede 7. Haftada başladı ilaç kullanıyorum şükür o beni rahatlatıyor
BlcSongullllllllll Ben de 29 ocak şu an 9.4 günlük. Ve herşey iyi gidiyor çok şükür mini minnacık bir bebişim var benim 😅😅 ilk hamileliğin benim Peki sizin
BebegimVeBenn_ BlcSongullllllllll maşallah Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 Benim 2. Hamileliğim canım🌸
Eylul1999 BebegimVeBenn_ benim daha o raddeye gelmedi insallahta bu sefer gelmez rahat bir hamilelik geciriyim bari bebise kilo aldırmak için neler yiyosunuz
BebegimVeBenn_ Eylul1999 inşallah geçirirsiniz Ben şuan hergün 1 bardak süt ve muz yiyorum onun bebeğin gelişimine çok iyi geldiğini duymuştum
BlcSongullllllllll BebegimVeBenn_ ay size de maşallah Allah iki evladımızı da size bağışlasın inşallah 🧡
BebegimVeBenn_ eylull_01 benim bu 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde hiç sıkıntı yaşamamıştık o konuda ama bu hamileliğimde 6 . Haftada 1 defa lekelenmem oldu doktor lekelenmenin üstünden 1 ay geçtikten sonra öneriyorum dedi canım bize
minismom BebegimVeBenn_ gittim ilac verdi kullanıyodum ama gecirmedi daha cok sersemletti kızımla ilgilenemiyodum yerimden kalkamıyodum icince bende bıraktım prizin diye bi ilac verdi sen kullanıyomusun ilac falan
BebegimVeBenn_ minismom evet ben dr prillam kullanıyorum ilk hamileliğimdede onu kullanıyordum bana çok iyi geliyor Dün aksam ilaç almadım bugün sabah deneyeyim bakalım midem bulanacak mı dedm çok kötü bi gün geçirdim hemen ilacı içtim onu içmedigim zaman kötüyüm
Zehrazrgl minismom ben kullanıyorum onu amca uykum geliyordu bitti dün 1 ay içtim devam ederse mide bulantım tekrar alacağım
Iremcim1505 Benimde 28 Ocak 🥹 şuan tam 10 haftalığız ve 2.ci gebeliğim benim ☺️ ilk çocuğum da kız ve daha şuan 11 aylık bu 2. Ci bebiş bize sürpriz oldu 😅😅
BebegimVeBenn_ Iremcim1505 maşallah 🧿 Benimde 2. Gebeliğim bir kızım var ağustosta 3 yaşayacak inşallah bizimki planlı bir gebelikti 🥰
minismom Iremcim1505 aa ilki kucukmus daha ikiz gibi buyurler artık 😊 benimde ilki kız 2 yasında suan
minismom BebegimVeBenn_ ben ilk gebeligimde daha fenaydım ama doktor ilac falan yazmadı susuz kalmamak icin acile gidip serum taktırıyodum mecbur bunda o kadar degil ama yinede oluyo tatlı falan hic yiyemiyorum stn direk midem bulanıyo daha cok tuzlu eksi seyler ilkinde 14. Haftada gecmisti benim
Iremcim1505 BebegimVeBenn_ bence güzel yaş aralığı ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️☺️
minismom BebegimVeBenn_ yazarken soylemisti stn tamamen gecirmicegini sadece suyu rahat ic cocugunla ilgilen seni biraz idare etsin diye yazıyorum yoksa tamamen mide bulantısını kesen bi ilac yok demisti oyle boyle idare ediyorum artık insallah erken biterde
BebegimVeBenn_ Doktora en son ne zaman kaç haftalıkken gittiniz bidahaki kontrolleriniz ne zaman kızlar ben bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum 8+1 haftalıkken gitmiştim minnacıktı 🌸
minismom BebegimVeBenn_ p.tesi gunu tahlil sonuclarını ogrenmeye gitmistim gelmisken bebegede bakalım dedi gorduk