eylull_01 BebegimVeBenn_ 8’de gittik işte kalp atışını duymuştuk bir sonraki kontrol 24-25’inde bakalım cinsiyet için
BebegimVeBenn_ eylull_01 aynı bizde 8 de gittik kalp atışını duyduk 24 nisana randevu almayı düşünüyorum 12 haftalıkken gidecem inşallah 🌸🤗
Iremcim1505 BebegimVeBenn_ bence güzel yaş aralığı ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️☺️
BebegimVeBenn_ Iremcim1505 amin cümlemize nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸 sizinkide biraz azmış yaş aralığı ama zaman hızlı geçiyor inşallah çabucak büyürler😂🥰
Zehrazrgl minismom ben kullanıyorum onu amca uykum geliyordu bitti dün 1 ay içtim devam ederse mide bulantım tekrar alacağım
minismom Zehrazrgl evet iste surekli uyku hali yapıyo uyuyamayınca sersem gibi geziyodum kızımda var istedigim zaman uyuyamıyodum basım kalkmıyodu artık bugun varmı bulantın benim azaldı gibi ya o yuzden gerek duymuyorum artık
eylull_01 BebegimVeBenn_ bende bir hafta daha geç gideyim dedim bizim de 24-35 Nisan da kontrol ama ben 30’u gidicem ☺️
BlcSongullllllllll BebegimVeBenn_ ay size de maşallah Allah iki evladımızı da size bağışlasın inşallah 🧡