BusraFf Hilalarzu evet doktora gidip ben bi kaç ay sonra gebelik düşünüyorum dedim.Kan vs baktı o değerlere göre de bi folik asit verdi.
Hilalarzu Kızlar iyi akşamlar, hafif kırmızı kanamam oldu doktor progestan ilaç verdi, doktor fitil olarak kullan dedi ama eczacı tok karna sabah akşam al dedi düşük riskinde ağızdan alınsada yine fayda eder mi
Grimsi Hilalarzu bende şuan kullanıyorum önceki gebeliklerimde de kullanmıştım en etklisi fitil doktorunuzda öyle söylemiş öyle kullanın bence Ağızdan alınca aşırı yan etki yapıyor ben kafamı kaldıramayacak gibi oluyorum baş dönmesi aşırı tansiyon düşüklüğü yapıyor
Grimsi Hilalarzu ne normal ne değil diyorlar ne de sebebini söylüyorlar ama bende oluyor malesef kanama alanı var miymis sizde
Hilalarzu Grimsi yok kalp atışıno da duyduk ama kanama alanı yok dedi, yerleşme kanaması diyemem genelde düşük dedi alttan muaynede kanama gçrmedi
Grimsi Hilalarzu ya sevindim sizin adınıza bende gittim bugün tekrar sıkıntı yokmus hafif bı kahverengi leke geliyor benden de
Arzu_tasan G12s_18 merhaba 15+4 den selamlar ikinci dönem hani balayı gibiydi 😅 bana uyku ver ağrılar arttı hiç balayı olmadı 1. Dönem daha çok balayıydı 😅 Allah’a şükür iyiyiz cinsiyet için beklemedeyim perşembe ogrenıcez inşallah 🥹
Hilalarzu İyi akşamlarr, 6+5 teyim zaman hiç geçmiyor ve zor geçiyor hamilelik sancılar ateş basması baygınlık hissi gece gündüz farketmeksizin safra kusmak bunları yaşayan ya da çevresinde tanık olan var mı