Grimsi Ebrudrn karından mı baktılar benimde 6+6 iken karından gözükmedi vajinal bakınca gördük 6 .haftanın başlarındaydi yine baktı göremedi vajinal baktı kalp atışı gösterdi sadece sonra yine görülmedi yine vajinal bakınca bu kez dinletti de
Mnzek G12s_18 Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benimde sat 12 mart 17 aralık doğum tarihi görünüyor 5+0 da keseyim gördüm 7+2 de kalp atısını duydum şükür şu an 7+6 yız ❤
[silindi] Ebrudrn ben de 7+2 de gittim duyamadım kalp atışı. Hatta alttan muayne etmesine rağmen. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Bebek de 5.5 mm yorumları okudum 2 mm olup duyan varmış. Rabbim hayırlısını versin ilk gebeliğim :(
Ebrudrn [silindi] ikimiz de iyi haberler alırız inşallah 😊benim geç döllenme olabilir o ihtimali düşünüyorum şuan sadece
[silindi] Ebrudrn ovülasyonla hamile kalmıştım. Sat a göre 10 gün sonra yumurtlama tarihim. Allah büyüktür diyorum sadece
[silindi] Ebrudrn doktor pazartesi gel dedi. Ama biz cuma günü iyi bir doktora randevu bulduk baya isim yapmış biri ona gitmeyi düşünüyoruz
Mervezzz Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım, nasip olursa Aralık sonu Ocak başı bebişim gelicek, henüz 5+2 yiz hepimiz bebislerimize sağlık ve sıhhatle kavuşalım inşallah 🩵