C-e-y-d-a haba doktora gittim 6 haftalıktı kalp atımı vardı. 5 gün sonra tekrar gittim kalbi atıyor ama ses. Duyamadık renkli doplerdede atıyordu. 6 hafta 5 günlük boyutta olması gerekirken sadece 1 günlük büyümüş 5 gün içinde böle bişi yaşayan varmı 😔
Pink29 minigimleseruven merhaba ben de solgar gentle iron başladım 10.haftadayım doktor ferrum yazmış bana fakat o bende bulantı yaptığı ıcın Hıc almak ıstemedım onun yerıne solgar aldım ama doktoruma henüz sormadım solgar aldım dıye bebeğe bır zararı olmaz demı ferrum yerıne solgar aldım içtim dıye
Turuncukelebek G12s_18 inşallah hepimizin bende kasım annesi olucam Allah izin verirse aslında aralık ama ben hep 37.haftada doğum yaptiğim için kasım
Hilalarzu Kızlar merhabalar, 7_8 haftalık gebelikte fazla bi şekilde su gibi akıntısı olan oldu mu hiç aranızda ya da tanık olan. Özellikle prog. Kullanan hamile arkadaşlarımızdan
Grimsi Hilalarzu bende her gece2 tane fitil koyuyorum progestanı sabah bildiğiniz su akıyor wc ye zor yetisiriyorum ilk olduğunda çok tedirgin oldum çamaşırım hep ıslanmıştı afedersiniz sonra ki günlerde de olunca ha dedim demek ki ilaçtan oluyor
Hilalarzu Cmleszr gerçekten mi ya normal mi, ama bir elin avuç içi kadardı çok korktum doktorum hemen acile git dedi tabiki öyle bi şikayette de alltan muayene yapıyolar direk normal olduğunu bilmiyorduk o su gibi yoğun akıntının
Cmleszr Hilalarzu 21 haftada suyu gelmiş biri olarak söylüyorum bende şu an 2. Gebeliğim suyum geldiğinde bebeğimi 24 haftada doğum yapmak zorunda kaldım ve 12 saat yaşadı sadece güzel kızım . Şu an bende tekrardan progestan kullanıyorum sabah 2 akşam 2 şeklinde ve belirli bir şey sonra fazlası geri akiyor akmayan kısmı ise içerde sıvı hale geliyor kokusuz düz bir sıvı oluyor . Suyun gelse tutamazsın renksiz tatsız birşey olur ve sıcak sıcak akar onu haliyle anlarsin diye düşünüyorum benim sabaha karşı bir anda uyurken geldi mesela ama yinede tedbir amaçlı görün doktora istersen. 🪻
Hilalarzu Cmleszr ay lütfen bu tarz hikayelerinizi burda anlatmayın ya. Üzüldüm başınız sağolsun ama bu destekten çok köstek gibi bir şey olmuş. Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki
etkafa G12s_18 çok geçmiş olsun kuzum kontrol amaçlı gitseydin keşke bi . bende bu aylarda çok merak ediyorum ya yaşıyor mu diye
G12s_18 etkafa Zaten kontrolüme az kaldı cuma günü bide kızım kucagimdaydi elini yikiyordum inşallah iyidir